Τραγωδία για γνωστό ηθοποιό: Ο 27χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης

Βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό Jack Wagner της επιτυχημένης καθημερινής σειράς “General Hospital”, καθώς ο 27χρονος γιος του, Harrison, βρέθηκε νεκρός σε χώρο στάθμευσης, στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το Page Six.

Εκπρόσωπος για το τμήμα ιατροδικαστών της Κομητείας του Λος Άντζελες είπε πως διαπιστώθηκε ο θάνατος του Harrison Wagner στο βόρειο Χόλιγουντ στις 5.14 το πρωί και πως αυτή τη στιγμή διερευνώνται τα αίτια θανάτου.

wagner
@instagram

O Harrison είχε δώσει μάχη με τον εθισμό στο παρελθόν, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτό διαδραμάτισε ρόλο στον θάνατό του. Τον Ιoύλιο του 2016 είχε εξαφανιστεί για μία εβδομάδα έπειτα από υποτροπή, σύμφωνα με τον Jack Wagner.

harrison-wagner
Αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση στο instagram

Τότε σε ανάρτησή του στο Twitter είχε γράψει: “Θα ζητήσω απ’ όσους θέλουν να μοιραστούν τους φόβους, τους εθισμούς και τους αγώνες τους, να το κάνουν μαζί μου μέσω Twitter. Μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε μαζί. Θα ξεκινήσω”. Επίσης, σε άλλη ανάρτηση είχε σημειώσει: “Φοβάμαι για την ασφάλεια των μικρότερων γιων μου. Ο Harrison έχει δώσει μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ όπως ακριβώς εγώ όταν ήμουν νεότερος. Έχει υποτροπιάσει και πλέον αγνοείται εδώ και πέντε ημέρες”. Σε νεότερη ανάρτηση την επόμενη ημέρα είχε γράψει ότι είχε επικοινωνία με τον Harrison.

O Jack Wagner έχει γίνει γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε θρυλικές σαπουνόπερες όπως το Melrose Place όπου υποδυόταν τον δρ. Peter Burns και στην “Τόλμη και Γοητεία” όπου υποδυόταν τον Nick Marone.

Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα