To μήνυμα του Armani για τον θάνατο του Roberto Cavalli
Ο Roberto Cavalli και η Irina Shayk στο πάρτι του πρώτου στο κότερό του κατά τη διάρκεια του 67ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2014.
Ο Roberto Cavalli και η Irina Shayk στο πάρτι του πρώτου στο κότερό του κατά τη διάρκεια του 67ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2014. Photo by Luca Teuchmann/Getty Images

Βαρύ πένθος στον κόσμο της μόδας μετά τον θάνατο του σπουδαίου σχεδιαστή Roberto Cavalli. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ο Giorgio Armani εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα όπου εκφράζει τη θλίψη του.

Δεν μπορώ να φανταστώ ένα όραμα για τη μόδα πιο αντίθετο από το δικό μου από αυτό του Roberto Cavalli, όμως πάντα ειχα τεράστιο σεβασμό γι’ αυτόν” γράφει αρχικά στο μήνυμά του ο Armani και συνεχίζει: “Ο Roberto ήταν αληθινός καλλιτέχνης, άγριος και υπέροχος στη χρήση των prints, ικανός στο να μεταμορφώνει τη φαντασία σε σαγηνευτικά ρούχα. Έμαθα με ανείπωτη θλίψη για τον θάνατό του: η ζωντάνια του της Τοσκάνης θα μας λείψει πολύ”

Toν Σεπτέμβριο του 2012 οι δύο θρυλικοί σχεδιαστές είχαν ανοιχτή κόντρα, όταν ο Roberto Cavalli είχε χαρακτηρίσει τον Giorgio Armani “μικρό βασιλιά”, αφού ο βασιλιάς της λάμψης είχε εκνευριστεί με τον βασιλιά της διακριτικής, μινιμαλιστικής κομψότητας, επειδή αυτός είχε αποφασίσει να μεταφέρει το show του της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου για τη Δευτέρα, ενώ παλαιότερα το έκανε πάντα Κυριακή. Έτσι, ο Cavalli είχε ανησυχήσει αν θα είχε καλή δημοσιογραφική κάλυψη το δικό του show, που το παρουσίαζε το απογευμα της Δευτέρας.

Ο Armani δεν άφησε να πέσει κάτω ο ειρωνικός χαρακτηρισμός του έτερου μόδιστρου και, μιλώντας στο WWD απάντησε: “Ο Cavalli θα έπρεπε να σιωπήσει, γιατί ο μικρός βασιλιάς μπορεί να θυμώσει”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα