Tάσος Κωστής: “Να κλείσουμε τα παιδιά μέσα, γιατί είναι έξω ο βιαστής” – Καταπέλτης κατά Λιγνάδη και δικαιοσύνης

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “OpenWeekend” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και στο #MeToo.

“Ξεκίνησε από τον αθλητισμό, πήγε στον καλλιτεχνικό χώρο και σταμάτησε εκεί. Γιατί; Καθάρισε ο καλλιτεχνικός χώρος κι όλοι οι άλλοι είναι καθαροί; Στους άλλους δεν καθάρισε τίποτα”, είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος στη συνέχεια είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη:

“Ο ένας κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε. Γιατί είναι έξω, δεν ξέρω. Προφυλακίστηκε και τον άφησαν οι κύριοι της Δικαιοσύνης. Μπροστά στον δυνατό, κάθονται σούζα. Μπροστά στην εξουσία τίποτα, μούγκα στη στρούγκα. Κάνουν τον μάγκα στο ποντικάκι και μπροστά στο λιοντάρι τίποτα. Γιατί ο Λιγνάδης είναι έξω; Δεν πειράζει, βίασες, ας ξαναβιάσεις. Να κλείσουμε τα παιδιά μέσα, γιατί είναι έξω ο βιαστής. Κλείστε τα παιδάκια σας μέσα”.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Κωστής τόνισε: “Ο Φιλιππίδης έχει κατηγορηθεί, είναι στα δικαστήρια και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Ένας που καταδικάζεται και μπαίνει στο σωφρονιστικό ίδρυμα, δεν δουλεύει ξανά; Τελείωσε; Αν αθωωθεί, βεβαίως και θα ξανασυνεργαστώ μαζί του”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα