Συντετριμμένη η πριγκίπισσα Βεατρίκη – Ο θάνατος που τη λύγισε
Πριγκίπισσα Βεατρίκη
Credit: Edo Mapelli Mozzi / Instagram

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη περνά δύσκολες ώρες, αφού ο πρώτος της έρωτας, ο Αμερικανός playboy Paolo Liuzzi, βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι. Φέρεται να πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ λέγεται ότι χρωστούσε τεράστια ποσά σε τοκογλύφους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, πέθανε σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου citizenM Miami Worldcenter στις 3:34 μ.μ. στις 7 Φεβρουαρίου. Η σορός του φέρεται να μεταφέρθηκε στη γενέτειρά του, το Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου έγινε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου.

Ο αξιωματικός Michael Vega του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι δήλωσε στη Sun την Τετάρτη ότι ο θάνατός του “διερευνήθηκε ως υπερβολική δόση” και ότι η έρευνα “είναι ανοιχτή και συνεχίζεται”.

 Η κόρη του πρίγκιπα Andrew άρχισε να βγαίνει με τον Liuzzo το 2005, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Η Βεατρίκη φέρεται να είναι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου του Liuzzo, σύμφωνα με τη Sun. Πηγές είπαν ότι ο Liuzzo πάλευε με τον τζόγο καθώς και με τα ναρκωτικά και φέρεται ότι είχε συσσωρεύσει χρέη σε τοκογλύφους. Ένας φίλος του Liuzzo δήλωσε στη Sun: “Ο Paolo δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο.

Αρχικά άρχισε να κάνει χρήση πολλών φαρμακευτικών ναρκωτικών, αλλά αυτό αργότερα οδήγησε στην κοκαΐνη και σε πιο σκληρά ναρκωτικά. Ήταν ένας πολύ γρήγορος τρόπος ζωής και όλοι φοβόμασταν ότι αυτό θα τον έπιανε τελικά”.

Ο Liuzzo φέρεται να πάλευε με τα ναρκωτικά και είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην Αυστραλία για μια σειρά από αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής κοκαΐνης.

Συνελήφθη στη Χρυσή Ακτή στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, αφού τράκαρε με ένα μαύρο ενοικιαζόμενο Audi αξίας 90.0000 δολαρίων σε φανάρια. Ο τότε 27χρονος δεν πλήρωσε επίσης τους λογαριασμούς διαμονής και εστιατορίου στο καζίνο Conrad Jupiters.

Οι αυστραλιανές διωκτικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στον Liuzzo για απάτη, παράνομη χρήση μηχανοκίνητου οχήματος, κατοχή δύο γραμμαρίων κοκαΐνης και οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή. Ο Liuzzo δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν του ξεκίνησε το 2002, όταν κατηγορήθηκε για την ανθρωποκτονία ενός συμφοιτητή του στο Κολέγιο του Τιμίου Σταυρού.

Ο συμφοιτητής του, ο 19χρονος Jonathan R. Duchatellier, πέθανε ως αποτέλεσμα ενός καβγά που έλαβε χώρα στις 5 Μαΐου 2002 σε μια πολυκατοικία εκτός της πανεπιστημιούπολης, στην οδό Cambridge St. 510, στον οποίο συμμετείχε ο Liuzzo. Η κατηγορία μειώθηκε αργότερα σε επίθεση και ο Liuzzo εξέτισε ποινή στην κοινότητα.

Ο Liuzzo, ο οποίος καταγόταν από το Woodbury της Νέας Υόρκης, θεωρείτο κοσμική προσωπικότητα των ΗΠΑ την εποχή του ειδυλλίου του με τη Βεατρίκη.

Ο Liuzzo και η Βεατρίκη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2005 και κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική για σχεδόν ένα χρόνο. Χώρισαν τον Μάιο του 2006, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας τα δημοσιεύματα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, προκαλώντας αίσθηση.

Ο πρίγκιπας Andrew και h Sarah Ferguson ενθάρρυναν το ειδύλλιο της κόρης τους με τον Liuzzo, παρά τη διαφορά ηλικίας των επτά ετών και το ποινικό του παρελθόν. ‘Όλοι έχουμε τις δικές μας διαδρομές και πρέπει να μάθουμε το δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, που σύντομα θα γίνει 18 ετών, με πολλούς φίλους, μεταξύ των οποίων και ο Paolo” είχε δηλώσει η δούκισσα του Γιορκ όταν ξεκίνησε η σχέση της κόρης της με τον Αμερικανό σοσιαλιτέ.

Το πριγκιπικό ζεύγος προσκάλεσε τον Liuzzo σε οικογενειακές διακοπές στο αποκλειστικό ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Βερμπιέ.

Στη συνέχεια προέκυψε ότι ο Liuzzo είχε παραβεί τους όρους της αναστολής του για να κάνει διακοπές με την εγγονή της βασίλισσας και την οικογένειά της στην Ελβετία το 2006. Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει στις ΗΠΑ, όπου τα δικαστήρια παρέτειναν την τριετή αναστολή του ως τιμωρία, αναγκάζοντας τη Βεατρίκη να τερματίσει το νεοσύστατο ειδύλλιο.

Το 2007 έφερε σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια υποστηρίζοντας ότι κάπνιζε μαριχουάνα παρουσία της Βεατρίκης, της αδελφής της Ευγενίας και της μητέρας τους, Sarah Ferguson, ενώ έκαναν διακοπές στην Τζαμάικα.

Ήταν ανάμεσα σε μια οκταμελή παρέα, συμπεριλαμβανομένων των πριγκιπισσών, που πήγαν δεκαήμερες διακοπές στην Καραϊβική το 2005. Ο αυτοαποκαλούμενος playboy ομολόγησε επίσης ότι απάτησε τη Βεατρίκη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους – και είπε ότι ήθελε να τον συστήσει στη βασίλισσα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα