Στο νοσοκομείο ο Μάριος Φραγκούλης
Μάριος Φραγκούλης
Credit: mariofrangoulis/Instagram

Ο Μάριος Φραγκούλης βρίσκεται στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει τις εμφανίσεις του, ο αγαπημένος ερμηνευτής είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση αναβάλλεται η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με τη Γιώτα Νέγκα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 10 Ιουνίου.

“Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για την Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα