Steven Tyler: Μήνυση για σεξουαλική επίθεση σε 17χρονη το 1975
Credit: Steven Tyler/Instagram

Ο Steven Tyler είναι αντιμέτωπος με δεύτερη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Μια δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον frontman των Aerosmith ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη.

Σε μια νέα αγωγή που κατέχει το Page Six, η Jeanne Bellino λέει ότι στα 17 της, δούλευε ως μοντέλο. Ήταν το καλοκαίρι του 1975.

Μετά τη συναυλία, η ενάγουσα λέει ότι εκείνη και μια φίλη της θα μοίραζαν μεταξύ τους το κόστος της επιστροφής στο σπίτι στο Κουίνς.

Ωστόσο, η φίλη της ήθελε να συναντήσει το συγκρότημα τους Aerosmith, στο ξενοδοχείο Warwick για ένα πάρτι.

Η Bellino γράφει στη μήνυση ότι αυτή και η φίλη της συνάντησαν τον Tyler. Μαζί συνάντησαν και “περίπου μισή ντουζίνα άτομα που έμοιαζαν να είναι μέλη του συγκροτήματος και άλλα άτομα που είχαν σχέση με τους Aerosmith“. Άρχισαν να περπατούν στην 6η Λεωφόρο στο Μανχάταν.

Πώς περιγράφει το περιστατικό η ενάγουσα

Όπως σημειώνει στην αγωγή της, καθώς περπατούσαν, η ενάγουσα σχολίασε έναν στίχο τραγουδιού στον Tyler. Ο Tyler έδειξε την ενόχλησή του στην ερώτησή της. Ξαφνικά, “ο Tyler την άρπαξε από το χέρι και την ανάγκασε να μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο“, αναφέρει η αγωγή.

Η Bellino υποστηρίζει στη μήνυση ότι ο Tyler, τότε 27 χρόνων, στη συνέχεια “έχωσε τη γλώσσα του στον λαιμό της.“Έβαλε τα χέρια του στο σώμα της, στο στήθος, στους γλουτούς και στα γεννητικά της όργανα. Μετακίνησε και αφαίρεσε τα ρούχα και την καθήλωσε στον τοίχο του τηλεφωνικού θαλάμου”.

Η Bellino γράφει στη μήνυση ότι ο τραγουδιστής έτριβε τον ανδρισμό του πάνω της. Παράλληλα, έκανε προσποίηση ότι έκανε σεξ μαζί της, καθώς η συνοδεία του ήταν απέξω και γελούσε.

Ο Tyler έβαλε με τη βία τη γλώσσα του στο στόμα της ενάγουσας, χωρίς τη συγκατάθεσή της“, αναφέρει η αγωγή. “O Tyler ήταν ερεθισμένος και ήταν εμφανές σε εκείνη καθώς έτριβε το κορμί του πάνω της, ότι δεν φορούσε εσώρουχα. Επίσης, φορούσε λεπτό παντελόνι”.

Η Bellino υποστηρίζει ότι προσπάθησε να απελευθερωθεί πιάνοντας το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Ωστόσο, γράφει στη μήνυση ότι ο Tyler “σταμάτησε ξαφνικά και βγήκε από τον θάλαμο”.

Αφού η ενάγουσα είπε ότι “έβαλε τα ρούχα της στη θέση τους”, βγήκε γρήγορα από τον τηλεφωνικό θάλαμο “σοκαρισμένη και φοβισμένη”.

Nέο επεισόδιο στο ξενοδοχείο

Μια “ζαλισμένη, μπερδεμένη και σοκαρισμένη” Bellino υποστηρίζει ότι συνέχισε να περπατά με τη συνοδεία μέχρι το ξενοδοχείο. Άλλωστε, θα έφευγε με τη φίλη της για το σπίτι και δεν είχε τα χρήματα για να πληρώσει μόνη της τα έξοδα. Μόλις μπήκαν στο ξενοδοχείο, λέει ότι ο Tyler την κάρφωσε και πάλι στον τοίχο. “Έβαλε τη γλώσσα του στον λαιμό της και άρχισε να την πηδάει“, ενώ άλλοι ήταν εκεί και παρακολουθούσαν, όπως και ένας άγνωστος θυρωρός.

Η Bellino γράφει ότι αντιστάθηκε και πάλι και τράβηξε τα μαλλιά του Tyler. Στη συνέχεια λέει ότι της ψιθύρισε στο αυτί: “Πάω στο δωμάτιό μου να κάνω κάτι γρήγορα.” Μόλις “έφυγε απότομα” για να πάει στο δωμάτιό του, η Bellino έμεινε στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου έκλαιγε με λυγμούς και γεμάτη φόβο.

Η πρώτη μήνυση κατά του Tyler

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Julia Holcomb κατέθεσε μήνυση για σεξουαλική επίθεση εναντίον του μουσικού. Υποστήριξε ότι ξεκίνησαν μια σεξουαλική σχέση όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών το 1973. Είχε πει επίσης ότι ο Tyler την ανάγκασε να κάνει έκτρωση.

Ο Tyler αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες νωρίτερα φέτος. Υποστήριξε ότι η ενάγουσα συναίνεσε στη σεξουαλική τους σχέση και ότι είχε ασυλία ως νόμιμος κηδεμόνας της εκείνη την εποχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα