Stephen ‘tWitch’ Boss: Ο συνεργάτης της Elen DeGeneres άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει
Credit: Allison Holker/Instagram

Η αυτοκτονία του Stephen ‘tWitch’ Boss έχει προκαλέσει σοκ στην αμερικανική showbiz και ιδιαίτερα στους οικείους, φίλους και στενούς συνεργάτες του.

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του γίνεται γνωστό ότι άφησε σημείωμα αυτοκτονίας στο μοτέλ όπου είχε κλείσει δωμάτιο. Σ’ αυτό αναφερόταν στις προκλήσεις που αντιμετώπισε στο παρελθόν και έκλεισε το κινητό του σε λειτουργία πτήσης προτού αυτοπυροβοληθεί και τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με αναφορές.

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, το ασαφές σημείωμα βρέθηκε στο δωμάτιο του μοτέλ, όπου αυτοκτόνησε ο 40χρονος DJ και εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής της Ellen DeGeneres, μόλις ένα μίλι μακριά από το σπίτι του.

Ο Boss έκανε check in στο Oak Tree Inn στο Εντσίνο στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας. Βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του δωματίου την επόμενη ημέρα, όταν δεν έκανε check out όπως αναμενόταν. 

Το TMZ ανέφερε ότι ο Boss είχε γυρίσει το κινητό του σε λειτουργία πτήσης ώστε να μην μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Η σύζυγός του επί εννέα έτη, Allison Holker, επικοινώνησε με την αστυνομία του Λος Άντζελες και ανέφερε την εξαφάνισή του, λέγοντας ότι αυτός είχε φύγει την προηγούμενη ημέρα χωρίς λέξη και δεν επέστρεφε τιc κλήσεις της σύμφωνα με το ΤΜΖ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές.

Η Holker επέμενε ότι δεν είχαν μαλώσει ή διαφωνήσει ώστε να φύγει έτσι, μόλις τρεις ημέρες μετά την επέτειο του γάμου τους και είπε ότι η έλλειψη επικοινωνίας ήταν εξαιρετικά αντίθετη με τον χαρακτήρα του.

Η αστυνομία συνόδευσε τη Holker στο σπίτι της οικογένειας για μια σύντομη έρευνα για στοιχεία σχετικά με την εξαφάνιση, αλλά σύντομα ήρθε η κλήση από την Άμεση Δράση που ενημέρωνε για το τηλεφώνημα από κοντινό μοτέλ, όπου μία υπάλληλος είχε ανακαλύψει τον Boss νεκρό από πυροβολισμό.

Ο Boss και η Holker είχαν τρία παιδιά: τη Zaia, 3 ετών, τον Maddox Laurel, 6 ετών και τη Weslie Renae, 14 χρόνων, από προηγούμενη σχέση της Alison, αλλά την είχε υιοθετήσει ο Stephen.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα