Στέφανος Τσιτσιπάς: Οργιάζουν οι φήμες για ειδύλλιο με διάσημη τενίστρια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χώρισε σχετικά πρόσφατα από τη Θεοδώρα Πεταλάς έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν άργησε να βρει τη… διάδοχό της. Συγκεκριμένα πρόκειται για την εντυπωσιακή Ισπανίδα τενίστρια Paula Badosa, η οποία φέρεται να έχει “κλέψει” την καρδιά του.

Η κίνηση των δύο να βάλουν κοινή τους φωτογραφία στο Spotify, όπου έχουν και sharing playlist. ήταν αυτή που πυροδότησε τις φήμες.

tsuitsipas_badia
tsitsipas_badosa

Οι δύο τενίστες ήρθαν πιο κοντά μέσα από τα γυρίσματα του Break Point, του ντοκιμαντέρ του Netflix για το τένις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως η 25χρονη Badosa (No.29) δεν αγωνίστηκε στο Rolland Garros λόγω τραυματισμού, παρέμεινε στο Παρίσι και “συνελήφθη” από το φωτογραφικό φακό κοντά στο box του Τσιτσιπά στον αγώνα με τον Sebastian Ofner.

Η Badosa διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με τον ηθοποιό και μοντέλο Juan Betancourt. Πρόσφατα γράφτηκε ότι έχουν χωρίσει κάτι που διέψευσε το πρώην Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης με κατηγορηματικό τρόπο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο χρόνος θα δείξει αν έχουμε νέο έρωτα στον χώρο του τένις ή αν πρόκειται για ένα… παιχνίδι των δύο αθλητών με τα social και τους θαυμαστές τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα