Σταμάτης Κόκοτας: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος του γιου του, Δημήτρη
Η φωτό από το fthis.gr

Το τελευταίο “χειροκρότημα” ακούστηκε για τον Σταμάτη Κόκοτα σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στου Ζωγράφου, όπου τελέστηκε η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο γιος του Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος εκφώνησε τον επικήδειο, έναν επικήδειο που ράγισε καρδιές. Αρκετές ήταν οι φορές που η φωνή του έσπασε και πνίγηκε από τους λυγμούς του φανερά συγκινημένος και θλιμμένος από τον χαμό του πατέρα του.

Η φωτό από τον ΑΝΤ1

Ήμασταν το στήριγμά του. Έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και να αγαπάμε και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης στην καρδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους, που πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καν… Για όσους ήταν στον δρόμο. Ήταν βιοπαλαιστής. Ήταν ευγενικός πάντα. Άπλωνε το χέρι… είχε φροντίσει για την ψυχή του. Έκανε αγαθοεργίες, ελεημοσύνες ανεγέρσεις ναών, σε ορφανοτροφεία είχε φροντίσει, έτσι ξεγέλασε και τον θάνατο κατά τη γνώμη μου, γιατί ο Σταμάτης για εμένα είναι πάντα εδώ, θα είναι πάντα εδώ. Θα ζει μέσα από τις καρδιές όλων μας, τη σκέψη μας… Θα συζητάμε συνεχώς για τον πατέρα μας, θα τον ακούμε και θα είναι πάντα εδώ πνευματικά, να μας στηρίζει. Είχε για όλους πάντα έναν καλό λόγο και ένιωθε όλο τον κόσμο αγαπημένο και φίλο του”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα