Σπύρος Μπιμπίλας: Ξέσπασε εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη – “Οι ηθοποιοί που παίζουν μαζί της δεν απέργησαν από φόβο;”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ξέσπασε εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία δεν συμμετείχε στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ηθοποιών. Συγκεκριμένα η Κάτια Δανδουλάκη με δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” εξήγησε τους λόγους που το θέατρό της λειτούργησε κανονικά.

“Αυτά τα θέματα, που είναι πολύ μεγάλα, δεν λύνονται στο πόδι. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι χρειάζεται μια πάρα πολύ γερή ενημέρωση και να καταλάβουμε ότι δεν διαφωνεί κανένας με τον στόχο”, τόνισε η γνωστή πρωταγωνίστρια και πρόσθεσε: “Είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ 20 και χρόνια. Βρέθηκε να γίνει μια απεργία, επειδή συμφωνούμε όλοι; Συμφωνώ, είμαι ιδιώτης παραγωγός, αλλά είμαι και ηθοποιός. Βρέθηκε αυτή η στιγμή, όταν το θέατρο πεθαίνει στην κυριολεξία, όταν παίζουμε κι έχουμε κηδέψει τη μητέρα μας, τον πατέρα μας, τους αδερφούς μας κι έχουμε παίξει με 40 πυρετό. Ποιος λόγος θα με κάνει να κλείσω ένα θέατρο, που είναι ναός;”.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα στο Facebook

Οι δηλώσεις αυτές της Κάτιας Δανδουλάκη προκάλεσαν το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook.

“Ακούσαμε με έκπληξη την αγαπητή και σεβαστή σε όλους μας Κάτια Δανδουλάκη που κράτησε ανοιχτό το θέατρο της, την μέρα της μεγάλης απεργίας όλων των καλλιτεχνών (αναφαίρετο δικαίωμα στον κάθε πολίτη να μην συμφωνεί με απόφαση των οργάνων) ότι αυτό έγινε για αντιπολιτευτικούς λόγους. Κρίμα είναι να μας κατατάσσει όλους ότι μόνο μέλημα έχουμε την εργαλειοποίηση των προβλημάτων γιατί έρχονται εκλογές!

Μα πριν τις εκλογές η Κυβέρνηση έφερε το χάος με το ΠΔ της. Δεν το φέραμε εμείς! Εξάλλου ακόμα και οι ηθοποιοί που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα είναι στους δρόμους και αυτοί! Αυτό λέει πολλά. Επίσης οι 4 ηθοποιοί που παίζουν μαζί της θα μπορούσαν απλά να μην πάνε στο Θέατρο και να της πουν ότι συμμετέχουν στην απεργία. Δεν το έκαναν από φόβο; Να μην την κακοκαρδίσουν; Μα όταν ταυτόχρονα είναι υπέρμαχοι του metoo πως φοβούνται να της πουν το αυτονόητο; Ούτε εμείς θέλουμε να κλείνει ο πολιτισμός αλλά όταν αυτός είναι ο μόνος ηχηρός δρόμος για να στείλεις μηνύματα δεν έχεις παρά να το κάνεις!

Όσο για την αγαπητή και αξιόλογη Ελένη Ράντου που επίσης κράτησε ανοιχτό το θέατρο της παίζει μόνη της κι είναι η ίδια παραγωγός κι όχι μέλος του ΣΕΗ…».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα