Σοκ για την Καμίλα: Αυτοκτόνησε ο ξάδελφός της σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ξάδελφος της Δούκισσας της Κορνουάλης, που είχε εμπλακεί σε μια από τις πιο μακροχρόνιες μάχες διαζυγίου στη Βρετανία, πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.

Ο Charles Villiers και η εν διαστάσει σύζυγός του Emma Villiers έγιναν πρωτοσέλιδό αφότου ενεπλάκησαν σε μια διαμάχη για το εάν το διαζύγιό τους έπρεπε να διευθετηθεί στα δικαστήρια της Σκωτίας ή της Αγγλίας. Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2014, καθιστώντας την πικρή συζυγική τους σύγκρουση μία από τις πιο μακροχρόνιες που έχουν καταγραφεί, καθώς τη στιγμή του θανάτου του δεν είχε επιλυθεί ακόμη.

Η δικαστική διαμάχη επεκτάθηκε σε πέντε διαφορετικά δικαστήρια και 20 δικαστές σε διάστημα οκτώ ετών και σε ένα σημείο περιελάμβανε αστυνομική έρευνα για καταγγελίες διγαμίας κατά της κυρίας Villiers – ισχυρισμοί που αργότερα απορρίφθηκαν από ντετέκτιβ.

Σύμφωνα με τους Times, ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από μια οικονόμο σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Durrants στο Marylebone του Λονδίνου την περασμένη εβδομάδα. Υποστηρίχθηκε επίσης ότι πρόσφατα είχε κηρύξει πτώχευση. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Villiers κοιμόταν σε καναπέδες αφού αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και έμενε στο σκάφος ενός φίλου στα ελληνικά νησιά, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Όμως, λόγω ανησυχιών για την ψυχική του υγεία, ο φίλος κανόνισε ώστε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επισκεφτεί μια κλινική. Αντί να πάει στην κλινική, ο κ. Villiers έκανε check in στο ξενοδοχείο Durrants την περασμένη Τετάρτη και αυτοκτόνησε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με τους Times.

Ο Villiers, μακρινός ξάδερφος της Καμίλα, Δούκισσας της Κορνουάλης, είχε υποστηρίξει ότι καθώς αυτός και η εν διαστάσει σύζυγός του χώριζαν στη Σκωτία και, ως εκ τούτου, έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις σε δικαστήριο της Σκωτίας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα