Sinead O’Connor: Σήμερα η κηδεία της 56χρονης τραγουδίστριας- Ορδές θιαυμαστών της στο τελευταίο αντίο
Photo by Michel Linssen/Redferns)

Η Ιρλανδία θρηνεί τον χαμό της Sinead O’Connor που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου σε ηλικία 56 ετών. Κάτοικοι του Μπρέι στην Ιρλανδία συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από την κατοικία της τραγουδίστριας για να την αποχαιρετήσουν ενόψει της κηδείας της.

Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας ζήτησε από τους ανθρώπους που θέλουν να πουν το «τελευταίο αντίο» να σταθούν κατά μήκος της παραλίας του Μπρέι στο Co Wicklow, όπου θα περάσει η πομπή πριν πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία σε μια ιδιωτική τελετή. Η 56χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Herne Hill– ενώ η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Η Sinead O’Connor είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 1990, με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U», του οποίου το βίντεο κλιπ έχει προβληθεί σχεδόν 400 εκατομμύρια φορές στο YouTube.

Η διάσημη Ιρλανδή καλλιτέχνιδα, γεννήθηκε το 1966 στο προάστιο Γκλεναγκίρι του Δουβλίνου, και πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 8 ετών και είχε αποκαλύψει πως την κακοποιούσε συστηματικά η μητέρα της.

Αντιμετώπιζε κατά καιρούς σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα