Sinéad O’Connor: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της
Credit: Sinead O'Connor/Instagram

Σοκ είχε προκαλέσει τον Ιούλιο η είδηση του θανάτου της Sinéad O’Connor. Έξι μήνες μετά έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου της.

“Επιβεβαιώνεται ότι η O’Connor πέθανε από φυσικά αίτια”, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Southwark Coroner’s Court στο Λονδίνο.

“Ως εκ τούτου, ο ιατροδικαστής έπαψε να ασχολείται με τον θάνατό της”.

Η σταρ πέθανε τον Ιούλιο του 2023, λίγες ημέρες αφότου ακύρωσε όλες τις μουσικές της συναυλίες για να φροντίσει “την υγεία της” μετά τον θάνατο του 17χρονου γιου της, Shane, από αυτοκτονία. Ήταν 56 ετών.

Λίγο μετά τον πρόωρο θάνατο της O’Connor, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η διάσημη ερμηνεύτρια βρέθηκε “χωρίς ανταπόκριση” σε διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Η O’Connor “ανακηρύχθηκε νεκρή στο σημείο”, αλλά ο θάνατός της “δεν αντιμετωπιζόταν ως ύποπτος”, καθώς δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, είχε ανακοινώσει τότε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Η οικογένειά της εξέδωσε επίσης μια δήλωση εκείνη την εποχή, λέγοντας: “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Sinéad. Η οικογένειά της και οι φίλοι της είναι συντετριμμένοι και έχουν ζητήσει ιδιωτικότητα σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα