Sheynnis Palacios: Η Μiss Universe 2023 είναι από τη Νικαράγουα – Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο
H Miss Universe 2023 Sheynnis Palacio την ώρα της βράβευσής της στον 72ο Διαγωνισμό Miss Universe που έγινε στο San Salvador στις 18 Νοεμβρίου 2023. Photo by Hector Vivas/Getty Images

Η Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα κέρδισε τον τίτλο του 2023 της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο. Ο 72ος τελικός του διεθνούς διαγωνισμού Miss Universe έγινε στο Σαν Σαλβαδόρ, του Ελ Σαλβαδόρ, στις 18 Νοεμβρίου. Είναι η πρώτη διαγωνιζόμενη από τη χώρα της που κέρδισε τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Photo by Hector Vivas/Getty Images

Η 23χρονη, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, κέρδισε την πρώτη επιλαχούσα Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη και τη δεύτερη επιλαχούσα Moraya Wilson από την Αυστραλία.

Κατά τη διάρκεια του show, η δική μας Μαρία Μενούνος ρώτησε την Palacios… ‘Αν μπορούσες να ζήσεις έναν χρόνο ως μια άλλη γυναίκα, ποια θα ήταν η επιλογή σου; Αιτιολόγησέ το‘. Η Μις Υφήλιος 2023 απάντησε: “Τη Mary Wollstonecraft, τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια  του 18ου αιώνα, που έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες“. Συμπλήρωσε δε “πως δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες στην εποχή μας“.

Οι τρεις πρώτες

Στην τελική δεκάδα ήταν: Η Camila Avella από την Κολομβία, η Isabella García-Manzo από το Ελ Σαλβαδόρ, η Camila Escribens από το Περού, η Michelle Dee από τις Φιλιππίνες, η Karla Guilfú Acevedo από το Πουέρτο Ρίκο, η Athenea Pérez από την Ισπανία και από τη Βενεζουέλα η Diana Silva.

Συνολικά 84 ήταν οι γυναίκες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2023. Διαγωνίστηκαν με βραδινό φόρεμα, μαγιό και εθνική ενδυμασία.

Η φετινή Miss Universe 2023 Sheynnis Palacios έκανε μία εμφάνιση που τη σχεδίασε ο Jorge Salazar Caliz. Η έμπενυση του σχεδιαστή ήταν το ιθαγενές πουλί της Νικαράγουας, το Grackle.

Η Miss Universe 2022, R’Bonney Gabriel, επίσης πρώην Μις ΗΠΑ, χάρισε στη νικήτρια το στέμμα.

Η Palacios διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, με 691 εκατομμύρια ακολούθους. Λογικά ο αριθμός των followers της θα αυξηθεί σημαντικά μετά τη νίκης της. Η ίδια αναρτά φωτογραφίες καθημερινά και από την προσωπική της αλλά και την επαγγελματική της ζωή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα