Sharon Farrell: Πέθανε στα 82 της η σταρ της σαπουνέρας “Ατίθασα νιάτα” – Ο θάνατός της ανακοινώθηκε τρεις μήνες μετά
Credit: Sharon Farrell/Facebook

Η Sharon Farrell, σταρ της σαπουνόπερας “Ατίθασα νιάτα” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Ήταν η αδελφή της ηθοποιού, Dale Candace Forsmoe, που ανακοίνωσε τον θάνατό της στο Facebook στις 2 Αυγούστου. “Η αδελφή μου, Sharon Farrell,… Sharon Lee Forsmoe, απεβίωσε στο LA Downtown Medical Center στις 15 Μαΐου 2023“, έγραψε. Η αδελφή της πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν γνώριζε την αιτία θανάτου της Farrell.

Η ανακοίνωση ήρθε μία εβδομάδα αφού η Dale Candace Forsmoe έγραψε σε ανάρτησή της το Facebook: “Έχω λόγους να πιστεύω ότι η αδελφή μου, Sharon Farrell, έχει πεθάνει, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη… κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου“. Πρόσθεσε ότι γνώριζε ότι η Farrell βρισκόταν σε “μονάδα φροντίδας.”

Ο γιος της Farrell, Chance Boyer, επιβεβαίωσε στο The Hollywood Reporter ότι η μητέρα του πέθανε στις 15 Μαΐου “απροσδόκητα” από “φυσικά αίτια.”

Η καριέρα του Farrell, η οποία διήρκεσε αρκετές δεκαετίες, περιελάμβανε διάφορους ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
Αφού ξεκίνησε ως μπαλαρίνα στο Αμερικανικό Θέατρο Μπαλέτου, έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία Kiss Her Goodbye του 1959, ενώ ακολούθησαν ρόλοι στο δράμα The Reivers, στη νεο-νουάρ ταινία Marlowe, It’s Alive, Out of the Blue και Can’t Buy Me Love.

Στην τηλεόραση, η Farrell είχε έναν ρόλο ως ντετέκτιβ Lori Wilson στην τελευταία σεζόν της σειράς Hawaii Five-0. Στη συνέχεια, πέρασε αρκετά χρόνια υποδυόμενη τη Florence “Flo” Webster στη σαπουνόπερα Ατίθασα Νιάτα του CBS. Ο κατάλογος των τηλεοπτικών της συμμετοχών είναι μακρύς και περιλαμβάνει ρόλους στα My Favorite Martian, Gunsmoke, The Beverly Hillbillies, The Man From U.N.C.L.E., Matlock και JAG.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα