Shannen Doherty: Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο
Photo by Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel

H Shannen Doherty συνεχίζει να καταγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές από τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η 52χρονη σταρ ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος έκανε μετάσταση από το στήθος στον εγκέφαλο και είναι αντιμέτωπη με νέα σκληρή μάχη. Μάλιστα, μοιράζεται με τους ακολούθους της βίντεο από τη θεραπευτική διαδικασία την οποία ακολουθεί περιγράφοντας τα συναισθήματα και εκφράζοντας τον φόβο της.

Μετά το βίντεο από την αξονική τομογραφία που έκανε στις 12 Ιανουαρίου και το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, τώρα μοιράζεται νέο βίντεο καθώς προετοιμάζεται για χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, ώστε να γίνει βιοψία.

16 Ιανουαρίου 2023. Χειρουργική επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο κεφάλι μου που ήθελαν να αφαιρέσουν και να κάνουν βιοψία. Προσπαθώ σαφώς να είμαι γενναία, αλλά είμαι τρομοκρατημένη. Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα. Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα αφήσω τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος” έγραψε στη λεζάντα του συγκλονιστικού βίντεο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα