Sean Penn: Παρέδωσε το Όσκαρ του στον Volodymyr Zelensky – “Όταν νικήσετε θα μου το φέρεις στο Μαλιμπού”
O χολιγουντιανός σταρ και σκηνοθέτης Sean Penn συναντά τον πρόεδρο της Ουκρανίας Vladimir Zelensky στο Κίεβο στις 8 Νοεμβρίου. Photo by Ukrainian Presidency / Handout/Anadolu Agency via Getty Images

Ο Sean Penn έδωσε ένα από τα Όσκαρ του στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία για να εκφράσει τη στήριξή του στη χώρα ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Zelensky, ο δις βραβευμένος με Όσκαρ παραδίδει το ένα αγαλματίδιό του στον Ουκρανό πρόεδρο κατά τη συνάντησή τους στο Κίεβο.

Είναι απλώς ένα χαζό, συμβολικό πράγμα, αλλά αν ξέρω ότι είναι εδώ μαζί σου, τότε θα αισθάνομαι καλύτερα και πιο δυνατός για τις μάζες. Όταν νικήσετε θα μου το φέρεις στο Μαλιμπού, επειδή αισθάνομαι πολύ καλύτερα να ξέρω ότι ένα κομμάτι μου είναι εδώ” είπε ο Penn στον Zelensky.

Όπως σημειώνει ο Ουκρανός πρόεδρος στην ανάρτησή του, αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Χολιγουντιανός σταρ επισκέφθηκε την Ουκρανία από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε τον πόλεμο. “Ο Sean έφερε το Όσκαρ του ως σύμβολο πίστης στη νίκη της χώρας μας. Θα παραμείνει στην Ουκρανία μέχρι το τέλος του πολέμου”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα