Sara Tavares: Πέθανε στα 45 της η τραγουδίστρια – Εκπροσώπησε την Πορτογαλία στη Eurovision το 1994
Credit: Sara Tavares/Instagram

H Sara Tavares πέθανε σε ηλικία 45 ετών έπειτα από μακρά μάχη, καθώς είχε όγκο στον εγκέφαλο. Η τραγουδίστρια ήταν η συμμετοχή της Πορτογαλίας στη Eurovision το 1994 και μάλιστα κατέλαβε την όγδοη θέση.

Η Tavares εκπροσώπησε τη χώρα όταν ο διαγωνισμός έγινε στο Δουβλίνο Συμμετείχε με το τραγούδι “Chamar a Música”. Απεβίωσε την Κυριακή, στη Λισαβόνα, σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα. Τον θάνατο ανακοίνωσε η οικογένειά της.

Με το τραγούδι της να είναι ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα της Πορτογαλίας στον διαγωνισμό, η Tavares και το “Chamar a Música” έμειναν στην ιστορία της πατρίδας της.

Γεννήθηκε στη Λισαβόνα το 1978. Η καριέρα της απογειώθηκε όταν κέρδισε την πρώτη έκδοση του Chuva de Estrelas το 1994, talent show στην Πορτογαλία. Ερμήνευσε μια διασκευή του “One Moment in Time” της Whitney Houston.

Την ίδια χρονιά, κατέκτησε την όγδοη θέση στο Δουβλίνο. Δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της ‘Sara Tavares & Shout!’, το πρώτο από τα πολλά άλμπουμ που θα κυκλοφορούσε τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Το άλμπουμ της “Balance” του 2005 της χάρισε μια υποψηφιότητα για πλατινένιο δίσκο στα BBC Radio 3 World Music Awards.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα