Sandra Bullock: Ο θάνατος του συντρόφου της αύξησε κατά 500% τις δωρεές για την ALS

Ο σοκαριστικός θάνατος του συντρόφου της Sandra Bullock, Bryan Randall, προκάλεσε “σημαντική” εισροή δωρεών στην ALS Association.

Είμαστε ευγνώμονες για το εκπληκτικό κύμα υποστήριξης προς τιμήν του Bryan”, δήλωσε στο Page Six ο Brian Frederick, ανώτερος αντιπρόεδρος στρατηγικής επικοινωνίας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Είδαμε μια σημαντική άνοδο στις δωρεές, η οποία θα βοηθήσει το επείγον έργο μας να κάνουμε την ALS μια ασθένεια που μπορεί να γίνει βιώσιμη μέσω της τοπικής φροντίδας, της εθνικής συνηγορίας και της παγκόσμιας έρευνας για την ALS“, πρόσθεσε.

“Στέλνουμε την αγάπη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της Sandra και του Bryan. Ο Frederick ανέφερε πως οι δωρεές “έχουν αυξηθεί πάνω από 500% σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή”, προσθέτοντας: “Αυτήν τη στιγμή έχουμε δεσμεύσει πάνω από 38 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα της ALS, συμπεριλαμβανομένων αρκετών επενδύσεων και έργων στο MGH.”

Η οικογένεια του Bryan Randall με δήλωσή της στο People, ανακοίνωσε πως αυτός πέθανε το Σαββατοκύριακο, ενώ εδώ και τρία χρόνια έδινε μάχη με το ALS.

“Με μεγάλη θλίψη γνωστοποιούμε ότι στις 5 Αυγούστου, ο Bryan Randall έφυγε ειρηνικά από τη ζωή μετά από τριετή μάχη με την ALS”, σημείωσε η οικογένειά του. “Ο Bryan επέλεξε από νωρίς να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φροντίζαμε κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τιμήσουμε το αίτημά του.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα