Σάλος με τη Μις Ιαπωνία – Το σκάνδαλο για σχέση με παντρεμένο που την έκανε να δώσει πίσω το στέμμα
Μις Ιαπωνία η Karolina Shiino
Credit: Karolina Shiino/Instagram

Η 26χρονη Karolina Shiino στέφθηκε Μις Ιαπωνία πριν από δύο εβδομάδες. Η νίκη της ωστόσο ξεσήκωσε μεγάλη συζήτηση και σχόλια λόγω της καταγωγής της. Η Shiino μετεγκαταστάθηκε στη χώρα όταν ήταν μόλις πέντε ετών, αφού η μητέρα της παντρεύτηκε έναν Ιάπωνα.

Αν και ορισμένοι χαιρέτισαν τη στέψη της, άλλοι είπαν ότι δεν εκπροσωπούσε τα παραδοσιακά ιαπωνικά ιδεώδη ομορφιάς.

Το σκάνδαλο για σχέση με παντρεμένο

Εν μέσω του σάλου που προκλήθηκε, ένα δημοσίευμα περιοδικού ήρθε να ταράξει κι άλλο τα νερά. Το άρθρο στο Shukan Bunshun ανέφερε ότι η Shiino είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο influencer και γιατρό.

Στην αρχική της απάντηση στο δημοσίευμα την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανωτές των καλλιστείων υπερασπίστηκαν τη Shiino, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι ο άνδρας ήταν παντρεμένος.

Ωστόσο, τη Δευτέρα, οι διοργανωτές δήλωσαν ομολόγησε πως γνώριζε για τον γάμο και την οικογένεια του άνδρα με τον οποίο είχε σχέση.

Η Karolina Shiino Ζήτησε συγγνώμη για την παραπλάνηση και οι διοργανωτές αποδέχτηκαν την παραίτηση από τον τίτλο της. «Λυπάμαι ειλικρινά για τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσα και για την προδοσία όσων με στήριξαν», δήλωσε η ίδια σύμφωνα με το BBC.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα