Αυτή είναι η απάντηση της Heidi Klum για τις γυμνές πόζες
Heidi Klum
Credit: Heidi Klum/Instagram

Η Heidi Klum είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική στις αναρτήσεις της στα social media. Οι γυμνές της πόζες βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο με το supermodel να δέχεται πλήθος από σχόλια.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως και βγαίνει συνεχώς από… τα ρούχα της αφού αισθάνεται απόλυτα άνετα με το σώμα της. Σε σημείο που τα παιδιά της όταν περιμένουν κάποιον φίλο στο σπίτι της ζητούν να ντυθεί.

Η Heidi Klum ρωτήθηκε σχετικά με αυτό όταν βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Armchair Expert» του Dax Shepherd. Συγκεκριμένα, δέχτηκε ερώτηση σχετικά με ένα βίντεο που ανάρτησε από τις εξωτικές διακοπές της τον περασμένο Δεκέμβριο, με την ίδια να ποζάρει γυμνή πλάι στον σύζυγό της στην παραλία.

Το σχετικό βίντεο

«Ανυπομονώ να βγάλω την μπλούζα μου. Και πραγματικά δεν πρόκειται για κάτι σέξι ή κάτι σεξουαλικό. Είναι θέμα ελευθερίας. Για μένα, επίσης, επειδή δεν θέλω να έχω γραμμές μαυρίσματος και υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι ο ήλιος περνάει σε όλο σου το σώμα αντί να έχεις κάτι πάνω σου» απάντησε η ίδια.

Η Heidi Klum εξήγησε ακόμα: «Ξέρω, ίσως ακούγεται χαζό, αλλά όταν μπαίνεις στο νερό και κολυμπάς, έχεις ένα συγκεκριμένο είδος αίσθησης, και πάλι, δεν είναι σεξουαλική αίσθηση, αλλά είναι πολύ απελευθερωτικό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα