Σαμπρίνα: Εξοργισμένη για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λιαδέλλη και του γιου τους
Credit: sabrinatserkanou/Instagram

Η Σαμπρίνα εξέφρασε την οργή της για το γεγονός ότι ο γιος της και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Λιαδέλλης βρίσκονται στο κρατητήριο για περιστατικό που συνέβη σε μπαρ που τους ανήκει στον Βόλο.

Μιλώντας στο Πρωινό, η Σαμπρίνα τόνισε: “Αυτό που εμένα με έχει εξοργίσει είναι ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο κρατητήριο, κατηγορούνται… Αυτό που έγινε είναι ότι δύο άνθρωποι που ήταν μεθυσμένοι, ήταν μέσα στο μαγαζί πριν και αφού διαπληκτίστηκαν με κάποιον θαμώνα, τους έβγαλαν έξω. Κι επέστρεψαν με ένα αυτοκίνητο και πυροβολούσαν αδιάκριτα…

Μετά μπήκαν στο αυτοκίνητο, ο πρώην σύζυγός μου πήρε τηλέφωνο την αστυνομία, αλλά είδαν ότι πάνε να φύγουν και τους ακολούθησαν για να μην τους χάσουν… Δυο άνθρωποι μεθυσμένοι πυροβολούσαν τους θαμώνες. Θα μπορούσαν να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αυτοί οι άνθρωποι…” είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Το βίντεο από την dpgmedia

Και συνέχισε: “Ο πρώην άνδρας μου ειδοποίησε την αστυνομία αλλά εκείνοι πήγαιναν να φύγουν και τους ακολούθησαν. Νομίζω ότι μάλλον οι άλλοι πρέπει να τρόμαξαν και να πήγαν στην αστυνομία… […] Βγαίνοντας ο ένας, έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Δεν ήξεραν αν το όπλο είναι άσφαιρο, ξέρουν ότι πυροβολούσε. Και μάλιστα ο άνθρωπος έχει βγει από το νοσοκομείο. Έπεσαν πάνω του για να μην πυροβολήσει. Τραυματίστηκε την ώρα που τον έριξαν κάτω.

Το παιδί μου είναι καλά, δεν ήθελε να με στενοχωρήσει και δεν μου το είπε άμεσα. Το έμαθα από δημοσιογράφους και έπαθα σοκ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε μιλήσει, είναι στενοχωρημένος. Είναι πολύ άσχημο αυτό το γεγονός!”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα