Roger E. Mosley: Νεκρός έπειτα από τροχαίο ο ηθοποιός του “Magnum, P.I.”
Leon Bennett/Getty Images

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Roger E. Mosley, στα 83 του χρόνια, έπειτα από τροχαίο. Ο ηθοποιός υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τροχαίο, στο Λος Άντζελες, την περασμένη εβδομάδα.

Getty Images

Η κόρη του Ch-a, που αρχικά είχε ενημερώσει τους ακολούθους για το τροχαίο, επιβεβαίωσε τον θάνατο του πατέρα της στο Hollywood Reporter. “Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να θρηνήσουμε έναν τέτοιον άνθρωπο” έγραψε στο Facebook και πρόσθεσε: “Θα μισούσε κάθε δάκρυ στο όνομά του. Είναι καιρός να γιορτάσουμε την κληρονομιά που άφησε για όλους μας”.

Επίσης, έγραψε: “Σ’ αγαπώ μπαμπά και μ’ αγαπούσες κι εσύ. Η καρδιά μου είναι βαριά αλλά είναι δυνατή. Θα φροντίσω τη μαμά, την αγάπη σου για 60 χρόνια. Με αναθρεψες καλά και είναι σε καλά χέρια. Ξεκουράσου”.

Mε τον Tom Selleck – Getty Images

Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως πιλότου ελικοπτέρου Theodore “T.C.” Calvin στην τηλεοπτική σειρά του CBS Magnum, P.I., η οποία προβλήθηκε αρχικά από το 1980 έως το 1988, και είχε συμμετάσχει και στις οκτώ σεζόν της.

Ο Mosley είχε υποδυθεί τον μουσικό Huddie Ledbetter, γνωστό για το The Midnight Special, το 1976, στο Leadbelly και είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές, Επίσης, είχε εμφανιστεί στα The Mack, Hit Man, The Greatest, Darktown Strutters και Sweet, Jesus Preacherman.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα