Roddy Ricch: Συνελήφθη ο γνωστός ράπερ λίγο πριν από τη συναυλία του

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον ράπερ Roddy Ricch λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Governors Ball, το Σάββατο, με βάση κατηγορίες που αφορούν σε όπλα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συναυλία του ακυρώθηκε, με τους διοργανωτές του μουσικού φεστιβάλ να ενημερώνουν το κοινό με ανάρτηση στο twitter ότι ο ράπερ δεν θα εμφανιστεί.

“Δυστυχώς ο Roddy Ricch δεν θα εμφανιστεί πλέον σήμερα” αναφερόταν στην ανάρτηση χωρίς να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στο κοινό. Οι θαυμαστές που ανυπομονούσαν για να τον δουν στη σκηνή είδαν μία πινακίδα στην οποία αναφερόταν: “Δυστυχώς, αυτή η εμφάνιση δεν θα πραγματοποιηθεί”.

Πηγές από τις δυνάμεις ασφαλείας δήλωσαν στο TMZ Hip Hop ότι οι αξιωματικοί στο σημείο ελέγχου του φεστιβάλ φέρεται να ανακάλυψαν ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο, ένα γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας και εννέα φυσίγγια στο όχημα του 23χρονου.

Ο ράπερ και άλλα δύο άτομα στο αυτοκίνητο τέθηκαν υπό κράτηση και ο Ricch λέγεται ότι αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες που αφορούν την κατοχή μεγάλης ποσότητας γεμιστήρων, την παράνομη κατοχή αυτών όπως και την εγκληματική κατοχή όπλου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα