Robert De Niro: Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του – Συντετριμμένος στην κηδεία του εγγονού του
Credit: Denis Makarenko / Shutterstock

Συντετριμμένος προσήλθε στην κηδεία του 19χρονου εγγονού του ο Robert De Niro, που τελέστηκε μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του.

Ο Robert De Niro και οι συγγενείς του εθεάθησαν να αναχωρούν το Σάββατο από το γραφείο τελετών Frank E. Campbell στο Μανχάταν για να πάνε στην τελετή στο νεκροταφείο, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον 19χρονο Leandro, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το Page Six.

Ο De Niro έδειχνε σκυθρωπός και μελαγχολικός, καθώς παρακολουθούσε τους άνδρες να βγάζουν το φέρετρο του εγγονού του και να το τοποθετούν σε μια νεκροφόρα.

Ο Robert De Niro εθεάθη να τυλίγει το χέρι του γύρω από την κόρη του. Ο σταρ στη συνέχεια μπήκε μαζί με τους γονείς του Leandro σε ένα SUV πριν φύγει. Μια πηγή δήλωσε στην Post ότι η οικογένεια θα πραγματοποιήσει τελετή στον τάφο του Leandro σε ένα νεκροταφείο στη Valhalla της Νέας Υόρκης, όπου είναι θαμμένος και ο πατέρας του Robert.

Ο 19χρονος εγγονός του Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, πέθανε αφού πήρε χάπια με φαιντανύλη, ισχυρίστηκε η συντετριμμένη μητέρα του.

Ο θάνατος του εφήβου διερευνάται ως πιθανή υπερβολική δόση μετά την ανακάλυψη του άψυχου σώματός του μέσα σε διαμέρισμα στο Lower Manhattan την Κυριακή με μια λευκή, κονιορτοποιημένη ουσία και σύνεργα ναρκωτικών κοντά, δήλωσαν αστυνομικές πηγές. Ενώ εκκρεμεί ακόμη η τοξικολογική έκθεση, η θλιμμένη μητέρα του, Drena De Niro, ισχυρίστηκε ότι κάποιος πούλησε εν γνώσει του στον γιο της μολυσμένα φάρμακα.

Κάποιος του πούλησε χάπια εμπλουτισμένα με φαιντανύλη που ήξερε ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρ’ όλα αυτά του τα πούλησε”, έγραψε η 51χρονη Drena στο Instagram την Τρίτη, απαντώντας σε ένα σχόλιο που ρωτούσε για την αιτία του θανάτου του γιου της.

Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή της πόλης δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την επίσημη αιτία θανάτου, αλλά πηγές δήλωσαν ότι οι ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο τμήμα ναρκωτικών του νότιου Μανχάταν έχουν προσέλθει για να ερευνήσουν την υπόθεση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα