Ρίκα Διαλυνά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της καλλονής του ελληνικού κινηματογράφου στο Λονδίνο το 1966

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τη Ρίκα Διαλυνά να βρίσκεται στον Ιππόδρομο του Λονδίνου το 1966.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

Η Ρίκα Διαλυνά στο Ιπποδρόμιο του Άσκοτ στο Λονδίνο στις 16 Ιουνίου του 1966 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ιπποδρομιών (Royal Meeting) που διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στο Gold Cup το οποίο αποτελεί ένα από τα κοσμικότερα γεγονότα της Αγγλίας με καλεσμένους την βασιλική οικογένεια και την υψηλή κοινωνία της χώρας.

Η εμφάνιση της προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση φορώντας ένα υπέροχο λευκό σύνολο και ένα εξτραβαγκάντ καπέλο από τεχνητά τριαντάφυλλα φιλοτεχνημένο από την Γαλλίδα Madame Agnes που υπήρξε από τις διασημότερες σχεδιάστριες καπέλων στον κόσμο. Το ιπποδρόμιο του Άσκοτ αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα σε όλο τον κόσμο το οποίο ιδρύθηκε το 1711 από την βασίλισσα Άννα και μετά από τρεις αιώνες λειτουργίας διαθέτει μια από τις κορυφαίες πίστες για κούρσες την οποία παρακολουθούν ζωντανά σε κάθε αγώνα περισσότεροι από 300.000 θεατές ενώ προβάλλεται ταυτόχρονα και σε 200 χώρες στον κόσμο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ένα μήνα νωρίτερα κάνει μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση στις Κάννες με την προβολή της ταινίας “Διπλοπενιές” και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς απολαμβάνει τις διακοπές της στην φάρμα ελικοπτέρων που διαθέτει ο σύζυγος της Νίκος Παπαδάκος με τον αδερφό του στο Long Island της Νέας Υόρκης. Η καριέρα της στο ευρωπαϊκό σινεμά ξεκινάει το 1963 όταν μετά από συστατική επιστολή του σκηνοθέτη Ελία Καζάν ταξιδεύει από την Αμερική στην Τσινετσιτά στην Ιταλία όπου και συνεργάζεται με σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου κιν/φου. Άλλη μία συναρπαστική ζωή βγαλμένη από μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια μια πανέμορφη Κρητικοπούλα, ένα λαμπερό και πολυτάλαντο πλάσμα που κατάφερε με την ξεχωριστή ομορφιά και το μεσογειακό ταμπεραμέντο να μαγέψει μυθικά ονόματα του διεθνούς στερεώματος όπως Μάρλον Μπράντο, Φεντερίκο Φελίνι, Ντίνο Ρίζι, Βιτόριο Γκάσμαν και Μαρτσέλο Μαστρογιάνι.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα