Ρένα Βλαχοπούλου: Σαν σήμερα γεννήθηκε η κόμισσα του γέλιου – Το βίντεο της Finos Film και η φωτογραφία στο Γουέμπλεϊ

Η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1923. Mε αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της κόμισσας του γέλιου, η Finos Film τιμά τη μνήμη της με ένα βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media.

“Αξεπέραστη κωμικός, εξαιρετική τραγουδίστρια και απολαυστική «show woman», η Ρένα Βλαχοπούλου σφράγισε μοναδικά όλους τους ρόλους που ενσάρκωσε σε σκηνή και οθόνη. Καθημερινή, προσιτή και ανθρώπινη, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των απλών ανθρώπων και να γίνει η «Ρένα» της οικογένειας κάθε Έλληνα.

Η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε σαν σήμερα το 1923 στην Κέρκυρα και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ραντεβού στον Αέρα», «Η Ρένα είναι Οφσάιντ», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Η Παριζιάνα» και «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο»”, αναφέρεται στην ανάρτηση της Finos Film.

H φωτογραφία στο Γουέιμπλεϊ

Η επίσημη σελίδα του  Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου, κοινοποίησε μια φωτογραφία με την Ρένα Βλαχοπούλου να ποζάρει έξω από το Γουέμπλεϊ μαζί με οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν από τον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών κόντρα στον Άγιαξ το 1971.

“100 χρόνια από την γέννηση της αγαπημένης μας Ρένας Βλαχοπούλου σήμερα η οποία γεννήθηκε το 1923 στην Κέρκυρα. Το Studio Κλεισθένης τη θυμάται μπροστά στο γήπεδο Γουέμπλεϊ με το φακό του Κλεισθένη στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου 1971. Η Ρένα πήγε να δει τον τελικό αγώνα για το κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων ποδοσφαίρου Ευρώπης 1970-71 με αντιμέτωπους τον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό που έληξε 2-0 υπέρ του Άγιαξ”.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Wikipedia η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε το 1917 και όχι το 1923.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα