Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο μυστήριο με την εξαφάνισή της – Επέστρεψε στο Γηροκομείο

Tέλος στο μυστήριο της εξαφάνισης της Ρένας Κουμιώτη, καθώς η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Γηροκομείο Αθηνών, το οποίο είχε εγκαταλείψει ξαφνικά πριν προλάβει να συμπληρώσει έναν μήνα φιλοξενίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ρένα Κουμιώτη επέστρεψε στο Γηροκομείο. Όπως είχε δημοσιεύσει πριν από λίγες ημέρες, κάνοντας λόγο για “εξαφάνιση θρίλερ”, η ιέρεια του “Νέου Κύματος”, ύστερα από δική της απόφαση αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα.

Σύμφωνα με το παλαιότερο δημοσίευμα, “και μπορεί η ίδια να έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενείτο σε διπλανό δωμάτιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος”.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Espresso, η Ρένα Κουμιώτη επέστρεψε στο Γηροκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε από το Γηροκομείο να τη δεχτούν πίσω όπως και έγινε χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα