Πρίγκιπας Harry: “Ρουκέτες” κατά της Camilla – “Ήταν επικίνδυνη, η ανάγκη να αποκαταστήσει την εικόνα της θα τελείωνε με πτώματα στον δρόμο”
Photo by Phil Noble - WPA Pool/Getty Images

Ο πρίγκιπας Harry συνεχίζει τον πόλεμο κατά της βασιλικής οικογένειας με δηλώσεις που πυροδοτούν εντάσεις.

Πέρα από την αυτοβιογραφία του “Spare” στην οποία στοχοποιεί κυρίως τον αδελφό του πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, ο πρίγκιπας Harry -στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του- δίνει συνεντεύξεις σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα όπου αναλύει και τα όσα γράφει εναντίον της οικογένειάς του.

Αυτήν τη φορά ο Harry σε συνέντευξή του στο CBS News και την εκπομπή “60 Minutes” του Anderson Cooper, επιτέθηκε στη μητριά του Camilla, την οποία χαρακτηρίζει “επικίνδυνη” και “κακιά”, σχολιάζοντας αρκετούς πολύ επιζήμιους ισχυρισμούς που έκανε γι’ αυτήν στις σελίδες του βιβλίου του.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη που είχε δώσει η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, το 1995, στην οποία είχε πει ότι η Camilla ήταν το “τρίτο πρόσωπο στον γάμο της”, ο Δούκας του Σάσεξ σημείωσε ότι αυτή η παραδοχή μετέτρεψε την πλέον βασιλική σύζυγο σε “κακιά”, προσθέτοντας: “Χρειαζόταν να αποκαταστήσει την εικόνα της”.

Σύμφωνα με τον Harry – ο οποίος αποκαλύπτει επίσης στο βιβλίο του ότι αυτός και ο William “παρακάλεσαν” τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Camilla – αυτή η επιθυμία να αποκαταστήσει τη δημόσια εικόνα της την έκανε “επικίνδυνη”.

Κατηγορεί τη μητριά του ότι “αντάλλασσε πληροφορίες” με τον Τύπο σε μια προσπάθεια να έχει περισσότερες θετικές ιστορίες γι’ αυτήν, προτού προχωρήσει σε έναν εντυπωσιακό υπαινιγμό, ότι οι “σχέσεις” της με τα Μέσα θα κατέληγαν με “ανθρώπους ή πτώματα στον δρόμο”.

Η ανάγκη της να αποκαταστήσει την εικόνα της, την έκανε επικίνδυνη εξαιτίας των σχέσεων που είχε σφυρηλατήσει με τον βρετανικό Τύπο” επεσήμανε ο Harry και πρόσθεσε:

Kαι υπήρξε ανοιχτά μια προθυμία και από τις δύο πλευρές για ανταλλαγή πληροφοριών. Και με μια οικογένεια χτισμένη στην ιεραρχία και με αυτήν, στον δρόμο για να γίνει βασιλική σύζυγος, θα έμεναν άνθρωποι ή πτώματα στον δρόμο εξαιτίας αυτού“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα