Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Κρατιούνται χέρι-χέρι στην πομπή για τη βασίλισσα και “ανάβουν φωτιές”
Photo by Phil Noble - WPA Pool/Getty Images

Στόχος έντονης κριτικής έγιναν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle οι οποίοι στη διάρκεια της πομπής για τη βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκαν να κρατιούνται χεράκι χεράκι.

Οι ένθερμοι οπαδοί της μοναρχίας έσπευσαν να επισημάνουν ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ασέβεια στη μνήμη της βασίλισσας και πως “σπάνε” το βασιλικό πρωτόκολλο. Αρκετοί ήταν οι χρήστες των social media που έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους βλέποντας τα πλάνα, σχολιάζοντας ότι κάνουν σαν ερωτευμένοι έφηβοι.

Επίσης, συστήνουν στον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ πως αν δεν γνωρίζουν από αξιοπρέπεια και χάρη να κοιτάξουν αυτούς που προπορεύονται για να παίρνουν μαθήματα, εννοώντας φυσικά τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, William και Kate.

Ωστόσο, άλλοι χρήστες υπερασπίστηκαν το ζευγάρι, τονίζοντας ότι έχουν παραιτηθεί από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και παρευρίσκονται στις τελετές ως συγγενείς που πενθούν.

Επίσης, κάποιοι άλλοι κατηγόρησαν όσους επικρίνουν το ζευγάρι, ανεβάζοντας φωτογραφίες και άλλων ζευγαριών της βασιλικής οικογένειας που αποχωρούν από το Ουέστμινστερ Χολ ενώ κρατιούνται χέρι-χέρι, όπως η κόρη της πριγκίπισσας Anne με τον σύζυγό της, Zara και Mike Tindall, όπως και η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα