Πέθανε ο Άγγελος Κουτσούκης – Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Ρασούλη
Άγγελος Κουτσούκης
Credit: Angelos Koutsoukis/Facebook

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Άγγελος Κουτσούκης. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη.

“Δυστυχώς εχθές χάσαμε έναν αγαπημένο φίλο και συνεργάτη, τον Άγγελο Κουτσούκη. Τα λόγια είναι αδύναμα να περιγράψουν την απώλεια αυτού του χαρούμενου ανθρώπου, του γεμάτου πολιτισμό με την καρδιά μικρού παιδιού. Δεν προλάβαμε βρε Άγγελε να δεις ολοκληρωμένο το “Ξαναδιαβάζοντας τον Ρασούλη”..Έφυγες τόσο γρήγορα.. Η ύπαρξή σου θα ζει μέσα από τον γιο σου τον Παύλο και την υπέροχη γυναίκα σου, την Ελένη που στάθηκε βράχος σε όλα.. Στο Φως καλέ μας φίλε….”, έγραψε η Ναταλία Κουτσούκη στην ανάρτησή της.

Ο Άγγελος Κουτσούκης γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να δουλεύει στα 18 του, στο περίφημο βιβλιοπωλείο Kauffman. Από τη δεκαετία του ’80 μέχρι το 2008 έκανε εκπομπές στα περισσότερα από τα αθηναϊκά ραδιόφωνα. Από το 1994 μέχρι το 2013 εργάστηκε στις Δημόσιες Σχέσεις της ιστορικής δισκογραφικής εταιρείας LYRA. Τα τελευταία χρόνια δούλευε στο ogdoo.gr.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα