Πέθανε η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου σε ηλικία 60 ετών
Ναυσικά Γκράτσιου

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή η Ναυσικά Γκράτσιου σε ηλικία 60 ετών. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η αδελφή της δημοσιογράφου.

«Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σώπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11.00 π.μ. θα της πούμε το τελευταίο “αντίο” στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικά εδάφη στον Ελαφότοπο Ζαγορίου. Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα», έγραψε η αδελφή της δημοσιογράφου, Κατερίνα Γκράτσιου.

Η Ναυσικά Γκράτσιου εργάστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας σε εφημερίδες, περιοδικά τηλεόραση και ήταν γνωστή από την ενημερωτική, καθημερινή της εκπομπή λόγου. Αποτελούσε μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ενώ έκανε την εκπομπή «Το νησί της Ναυσικάς» από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM 100 με έμφαση στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά, στη ζωή και τους πρωταγωνιστές της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα