Πέθανε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου τρεις ημέρες πριν γεννήσει

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου.

Η δημοσιογράφος, που κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, σε τρεις ημέρες θα γινόταν μητέρα.

Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση της επίσης δημοσιογράφου Ελένης Σπανοπούλου στο facebook: “Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. Υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό” έγραψε στη συγκλονιστική ανάρτησή της.

Η Ίσμα Τουλάτου ήταν επί χρόνια η δημοσιογράφος του «Βήματος» και μετέφερε τον λόγο των σημαντικότερων αρχιμουσικών και χορογράφων της εποχής μας, όπως του Ρικάρντο Μούτι ή του Γίρζι Κίλιαν -, τις εξελίξεις από τον χώρο της σύγχρονης όπερας και της κλασικής μουσικής, όπως αναφέρεται στο site tovima.gr.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο “ΒΗΜΑ”, στην “Athens Voice” και το ‘iefimerida.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα