Πάνος Καλίδης: Τελείωσα το δημοτικό – Στην Α’ γυμνασίου έμεινα δύο φορές

Ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε το σχολείο στην Α’ γυμνασίου, όπου έμεινε δύο φορές, ενώ μίλησε για τη δουλειά στην οικοδομή και στο μανάβικο, αλλά και το πώς του έσπασε ένα δόντι πάνω στην πίστα

“Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να γίνω τραγουδιστής. Πήγα μέχρι την 6η Δημοτικού και στην Α’ γυμνασίου έμεινα 2 φορές. Είχα ξεκινήσει και δούλευα σε οικοδομή, ζαχαροπλάστης, σερβιτόρος, μανάβης. Αλλά ο πατέρας μου τραγουδούσε και εγώ το είχα μέσα μου. Σιγά σιγά ασχολήθηκα με τα λαϊκά τραγούδια και ήρθε η δισκογραφία. Έγινε μόνο του”, είπε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Σχετικά με ακραία περιστατικά που του έχουν συμβεί πάνω στην πίστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης περιέγραψε ότι «Πολλές φορές μαζί με τα λουλούδια φεύγουν και πιρούνια ή παγάκια. Μου έχουν χτυπήσει λουλούδια στο μικρόφωνο και μου έχει χτυπήσει το μικρόφωνο στο δόντι, και μου το έχει σπάσει. Το πιο γελοίο ήταν όταν ένας ζαλισμένος πελάτης χόρευε και μετά πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε. Άλλος το είχε πάρει και είχε φύγει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα