Παναγιώτης-Ραφαήλ: Ο μικρός μαχητής περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα δύναμης – ΒΙΝΤΕΟ

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ συγκινεί γι’ άλλη μια φορά και στέλνει μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας. Ο 5χρονος φαίνεται να περπατά μπροστά από τον Λευκό Πύργο μαζί με τον πατέρα του.

Η ιστορία του μικρού αγοριού είχε συγκινήσει το Πανελλήνιο, καθώς είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυική ατροφία. Ταξίδεψε στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία και κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη πολύ δύσκολη δοκιμασία.

“Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!”, έγραψαν οι γονείς του στον λογαριασμό που διατηρούν στο Facebook, μέσω του οποίου ενημερώνουν για την εξέλιξη της υγείας του.

Στις 11 Απριλίου ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έκλεισε τα 5 με τους γονείς του να γράφουν στη σελίδα στο Facebook: “

Σήμερα το αγοράκι μας έκλεισε τα 5 του χρόνια!! 5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ! Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη και υγεία!”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα