Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: “Δεν έχει γκρίνια σήμερα, ανεχόμαστε τα πάντα” – Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film

Παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας σήμερα και η Finos Film θέλησε να την τιμήσει με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με χαρακτηριστικές σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες. Όπως αναφέρει η ανάρτηση η Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την Unesco το 1995.

“Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια». Επίσης από τις ταινίες «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη». Eπίσης από «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Η παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την UNESCO το έτος 1995 και γιορτάζεται στις 16 Νοεμβρίου. Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών, τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση. Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον”, αναφέρει η ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα