Ολυμπία Κρασαγάκη: Η μάχη της με τον καρκίνο
Οlympia Krasagaki/Instagram

Η γνωστή φωτογράφος, με μία συγκλονιστική ανάρτηση, ενημέρωσε τους ακολούθους της πως διαγνώστηκε με καρκίνο.

“Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, τη ζωή την ίδια.
Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος.
Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε.
“Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle”!” έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί κάτω από την ανάρτηση της Ολυμπίας δήλωσαν τη στήριξη τους. Από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή, την ηθοποιό Τάνια Τρύπη, την παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, την τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, την αγαπημένη του πρωινού του Mega Δανάη Μπάρκα, τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο κατάλογος συνεχίζει…

Ανάμεσά τους και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έσπευσε να εκφράσει την στήριξή της και να της στείλει τη θετική της ενέργεια, με το σχόλιό της:

“Ποσό σημαντικό που το επικοινωνείς. Για εσένα! Είμαι δίπλα σου. Ξέρω πως θα το ξεπεράσεις” ❤️🙏🏼

Υπενθυμίζεται πως η Ολυμπία Κρασαγάκη ήταν εκείνη που φωτογράφισε χωρίς μάσκα την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Σε μια ανάρτησή της, πριν από ένα μήνα, η γνωστή φωτογράφος, έγραψε για το τι ένιωσε μετά τη φωτογράφηση αυτή.

Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία.
Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή?
Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια.
Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial.
Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη.
Γαλήνη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα