Ο σκύλος σας σε ρόλο… ντετέκτιβ: Πώς σας αποκαλύπτει την απιστία του συντρόφου σας;

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Ωστόσο μία νέα έρευνα μπορεί να τους δώσει και τον τίτλο του… ντετέκτιβ. Και αυτό, γιατί μπορούν να σας ενημερώσουν αν ο σύντροφός σας, έχει παράλληλη σχέση. Κοινώς, σας απατά.

Αν ο σκύλος σας τρέχει μακριά από τον σύντροφό σας ή αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με τον αγαπημένο σας.

Η ιστοσελίδα γνωριμιών IllicitEncounters αναφέρει ότι ένας μεγάλος αριθμός μελών της, χρησιμοποιεί τα σκυλάκια τους ως δικαιολογία για να συναντήσει τους εραστές του για να μην κάνει τα πράγματα αμφισβητήσιμα. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας, σε περισσότερα από 2.000 μέλη της, το 60% ανέφερε ότι οι βόλτες με σκύλο συμπληρώνουν τα πιο παραδοσιακά ραντεβού για δεσμούς, καθώς οι ερωτευμένοι περιορίζουν τα έξοδα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τη Mirror, μια δημοσκόπηση της YouGov έδειξε ότι ένας στους πέντε ανθρώπους στην Αγγλία έχει συνάψει παράλληλες σχέσεις.

Beautiful romantic couple is having fun with their dog labrador retriever outdoors. Lying on a green grass during the sunset.

Τα σκυλιά συνήθως αλλάζουν συμπεριφορά και γλώσσα του σώματος

Η εταιρεία γνωριμιών συνεργάστηκε με την Anna Webb, ειδική στη συμπεριφορά και τη διατροφή των σκύλων, για να αποκαλύψει την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται την απιστία.

Η Anna Webb δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι τα σκυλιά δεν έχουν την ικανότητα να καταλάβουν τι είναι η απιστία, χρησιμοποιούν τις οσφρητικές τους ικανότητες για να εντοπίσουν πού ήσασταν, ποιον συναντήσατε και τι κάνατε, μόνο από τα ρούχα σας.

Τα αγαπημένα σας σκυλάκια μπορούν επίσης να σας διαβάσουν μέσω λεπτών εκφράσεων του προσώπου, στάσεων του σώματος και άμεσης οπτικής επαφής.

«Όταν μυρίσουν μια νέα μυρωδιά, θα τη θυμούνται, ειδικά όταν συσχετίζεται με τη διάθεση του ιδιοκτήτη», δήλωσε η Webb.

Μαρτυρίες γυναικών και ανδρών περιγράφουν την συμπεριφορά των σκυλιών τους κατά την περίοδο που έχουν συνάψει εξωσυζυγικές σχέσεις. Συνήθως αν και τα αγαπημένα τους κατοικίδια είναι προσκολλημένα πάνω τους, όταν αποκτούν νέο εραστή ή ερωμένη, απομακρύνονται και αποφεύγουν τον ιδιοκτήτη τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα