Ο Παναγιώτης Ραφαήλ κάνει τα πρώτα του βήματα και συγκινεί

Η ιστορία του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ έχει συγκινήσει το Πανελλήνιο με τη μεγάλη μάχη που έδωσε για να βγει νικητής από την περιπέτεια υγείας του.

Ο μικρούλης διεγνώσθη με μυϊκή ατροφία τύπου 1, ενώ αντιμετώπισε το πρόβλημα της υγείας του από τη βρεφική ηλικία. Το παιδί με τη στήριξη όλης της Ελλάδας ταξίδεψε στη Βοστώνη και υπεβλήθη σε γονιδιακή θεραπεία και φαίνεται πως βγήκε νικητής στη μάχη του για τη ζωή του. Τώρα, οι γονείς του μοιράζονται ένα βίντεο, στον επίσημο λογαριασμό στο facebook, που έχουν δημιουργήσει για τον 4χρονο Παναγιώτη Ραφαήλ, στον οποίο ενημερώνουν για την εξέλιξη της υγείας του και την κατάστασή του.

Ευχαριστούν όλο τον κόσμο και τους γιατρούς που τον φροντίζουν όπως και τους θεραπευτές του, ενώ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο συγκινεί καθώς καταγράφεται ο μικρούλης να κάνει τα πρώτα του βήματα και να αναφωνεί ενθουσιασμένος ότι θα πάει βόλτα: “Θα κάνω χαμό… θα τα κάνω λίμπα”

Όπως αναφέρουν συγκινημένοι οι γονείς στην ανάρτησή τους: “Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα