Νύφη αντί για τους όρκους, διάβασε στον γάμο της τα μηνύματα απιστίας του γαμπρού
Instagram @thth_bridesmaids

Η Casey ήταν ενθουσιασμένη που θα παντρευόταν τον αρραβωνιαστικό της Alex – αυτό φυσικά πριν λάβει ένα ανώνυμο μήνυμα την ημέρα πριν τον γάμο τους. Ήταν μαζί για έξι χρόνια και εκείνη θεωρούσε ότι είχε βρει «τον ένα και μοναδικό» αλλά το εν λόγω μήνυμα άλλαξε τα πάντα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Casey έλαβε στο κινητό της μια σειρά από screenshots με ερωτικά μηνύματα που αντάλλασσε ο μέλλοντας σύζυγός της με άλλη γυναίκα. Το παράνομο ζευγάρι ήταν μαζί αρκετούς μήνες, όπως έκπληκτη διαπίστωσε, ενώ μαζί με τα πιπεράτα sms της εστάλησαν και selfies.

Την ημέρα του γάμου τους, η Casey είχε πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση: «Ξύπνησα τα κορίτσια και τους ανακοίνωσα την απόφασή μου – θα προχωρήσω σε αυτό το γάμο όπως αναμενόταν για να τον ‘ξεμπροστιάσω’ μπροστά στους φίλους και την οικογένειά μας».

Όπερ και εγένετο. Λίγο αφότου έφτασε και στάθηκε στο πλευρό του γαμπρού, η πληγωμένη νύφη ανακοίνωσε πως δε θα γινόταν ο γάμος και πως ο Alex δεν ήταν αυτό που όλοι θεωρούσαν. Φυσικά τόσο ο γαμπρός, όσο και οι παριστάμενοι έμειναν όλοι άφωνοι και περισσότερο όταν η Casey άρχισε να διαβάζει ενώπιων όλων τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο άπιστος αρραβωνιαστικός της με την παράλληλη σχέση του.

«Σήκωσα τα βουρκωμένα μάτια μου και συνάντησαν τα δικά του, και δεν είχε τίποτα να πει. Έφυγε από την εκκλησία με τον κουμπάρο του να ακολουθεί πίσω του. Η οικογένειά του τον κοίταξε τρομοκρατημένη», διηγείται η νεαρή γυναίκα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα