Νίκος Βέρτης: Συγκλονίζει το αντίο του στον στιχουργό Γιώργο Τσοπάνη – Είχε γράψει το “Αν είσαι ένα αστέρι”
Credit: Γιώργος Τσοπάνης/ Facebook

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του στιχουργού Γιώργου Τσοπάνη, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη. Ο γνωστός στιχουργός έχει γράψει πολλές επιτυχίες στον αγαπημένο τραγουδιστή μεταξύ αυτών και το «Αν είσαι ένα αστέρι» που καθιέρωσε τον Νίκο Βέρτη στο μουσικό στερέωμα.

Ο Γιώργος Τσοπάνης είχε στο ενεργητικό του πολλές γνωστές επιτυχίες όπως το “Εδώ τελειώνει”, “Ένα ψέμα”, “Μην αργείς”, “Πόσο σ΄ αγαπώ” με τον Νίκο Βέρτη αλλά και άλλες επιτυχίες με σπουδαίους τραγουδιστές όπως το “Έτσι σ΄ αγάπησα” του Βασίλη Καρρά κ.α.

Ο Νίκος Βέρτης αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Πέμπτης τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

«Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι … Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο Αν είσαι ένα αστέρι! Από σήμερα λοιπόν προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό» έγραψε ο Νίκος Βέρτης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα