Νίκος Μουτσινάς: “Δεν με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ – Αυτή είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό μου μέλλον”

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του το μεσημέρι της Τρίτης τοποθετήθηκε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον. Όπως είναι γνωστό δημοσιεύματα ήθελαν τον παρουσιαστή και ηθοποιό να έχει έντονη διαφωνία με τον ΣΚΑΪ, μετά τα όσα είπε για την τραγωδία στα Τέμπη και αυτό είχε ως συνέπεια να βρεθεί εκτός καναλιού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

“Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω, γιατί δεν το κάνω γενικά, αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω, γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δεν μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό, αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου”, τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

“Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Θα τα πω και παρακάτω, απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά, είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή που δεν συμβαίνουν και πρέπει να συμβούν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν εντάσεις, γιατί δεν είναι αλήθεια”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα