Νίκος Μωραΐτης: Κόλαφος κατά Σάκη Ρουβά – «Μακάρι να μην είχα δώσει τα κομμάτια μου σε έναν τύπο που τραγούδησε 17 λεπτά και πήρε 200.000 ευρώ”
Νίκος Μωραϊτης
Credit: Nikos Moraitis/FB

Ο Νίκος Μωραΐτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” Ο γνωστός στιχουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Σάκη Ρουβά.

“Ο δίσκος που ετοιμάζουμε με τον Γιώργο Νταλάρα είναι μια δουλειά ετών, που περιλαμβάνει 10 κοινωνικά τραγούδια. Είμαι περήφανος για αυτήν τη δουλειά», είπε ο Νίκος Μωραΐτης.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Νίκος Μωραϊτης σημείωσε: «Αυτό που είπε στην ουσία είναι ‘σας βάζω το μήνυμα σε ένα μπουκάλι, το ρίχνω στη θάλασσα και όποιος θέλει το διαβάζει’. Όσοι δεν κατάλαβαν τι είπε ο Νταλάρας, ας ασχοληθούν με το ότι ‘έριξε ένα μπουκάλι στη θάλασσα’. Προτιμώ να διαβάζω το μήνυμα που έστειλε. Αυτό που μας είπε ήταν πώς γινόταν στο παρελθόν το τραγούδι και πώς η δημοσιογραφία. Έχουμε φτάσει στην εποχή που όλα έχουν, με έναν τρόπο, εκφυλιστεί. Φαντάσου τον Νταλάρα να διαφημίζει χάμπουργκερ. Τον Σαββόπουλο να διαφημίζει καφέ μπορείς να τον δεις και το έκανε επιτυχημένα, εξαρτάται σε ποιο πλαίσιο γίνεται».

Ο στιχουργός ήταν καταπέλτης κατά του Σάκη Ρουβά: «Θα προτιμούσα να μην είχα δώσει κομμάτια μου στον Σάκη Ρουβά. Δε θέλω να έχω δώσει τραγούδια μου σε έναν τύπο που παρκάρει ένα ακριβό αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο για να το διαφημίσει ή σε αυτόν που έκανε μια αρπαχτή τραγουδώντας 17 λεπτά και παίρνοντας 200.000, ευρώ. μαζί με την εταιρεία παραγωγής. Δε γουστάρω που του έχω δώσει κάποια τραγούδια, μακάρι να μην το είχα κάνει».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα