Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε στην κριτική του Γιώργου Νταλάρα με ένα βίντεο
O Σάκης Ρουβάς
Credit: Sakis Rouvas/Instagram

Καμία διάθεση για αντιπαράθεση δείχνει να έχει ο Σάκης Ρουβάς, μετά τα σκληρά λόγια του Γιώργου Νταλάρα για το πρόσωπό του.

Ο Γιώργος Νταλάρας, καλεσμένος στον “Κόκκινο 105,5” κατακεραύνωσε τον Σάκη Ρουβά, λέγοντας μεταξύ άλλων:

“Όταν μίλησα στον Σάκη Ρουβά πριν από χρόνια, που τώρα λένε, μα είναι δυνατόν τώρα, μετά από 30 χρόνια, του είπα το εξής. Εσύ είσαι ένα νέο παιδί, προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτήν τη φάκα που είσαι! Προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο. Πέρασαν πολλά χρόνια, να σας πω κάτι; Δεν είναι παράπονο. Δεν είδα ακόμη διαφοροποίηση! Την περιμένω… Νομίζω ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση, στην αυτοβελτίωση. Αν μου πει κάποιος: Ναι αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί! Κάνατε λάθος!

Και πρόσθεσε καυστικά: “Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει, τι λέει το Άξιον Εστί, πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες… Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος, του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό. Δεν είναι ύβρις αυτό, καταλαβαίνετε; Ύβρις είναι το να μην σέβεσαι την ιερότητα που έχει το τραγούδι. Αυτό είναι ύβρις”.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, αλλά έδειξε ότι δεν θα μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Ο σταρ ανέβασε ένα βίντεο από τις εμφανίσεις του στο Έναστρον προετοιμάζοντας τους θαυμαστές του για τη βραδιά που θα τους περίμενε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα