Niece Waidhofer: Αυτοκτόνησε στα 31 της η influencer του Instagram
@Instagram

Νεκρή στα 31 της είναι η Niece Waidhofer, influencer του Instagram και μοντέλο, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της. Χρησιμοποιούσε συχνά την πλατφόρμα των social media για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.

Η Waidhofer βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, σε μια μικρή πόλη έξω από το Χιούστον τον περασμένο μήνα, όταν συγγενής της ανησύχησε και κάλεσε τις Αρχές για να ελέγξουν την κατάστασή της. Σύμφωνα με τα δημόσια έγγραφα, η influencer, που είχε και επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, πέθανε στις 14 Μαΐου.

Η Waidhofer, που είχε περίπου 4,2 εκατ. ακολούθους στο Instagram, συχνά ανέβαζε βίντεο και άλλο περιεχόμενο στο οποίο μιλούσε ανοικτά τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας.

H οικογένειά της είπε σήμερα στο TMZ ότι η influencer, που έγινε γνωστή το 2015 αφού ξεκίνησε ένα δημοφιλές trend στο Reddit, αυτοκτόνησε ως αποτέλεσμα της μάχης με την ψυχική της υγεία.

Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Katy, μια μικρή πόλη έξω από το Χιούστον του Τέξας. “Δυστυχώς η Niece έθεσε τέλος στη ζωή της έπειτα από μακρά μάχη με τα προβλήματα ψυχικής υγείας” είπε συγγενής της στο ΤΜΖ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα