Nick Carter: Γνωστή τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό
Credit: Nick Carter/Instagram

Συνεχίζεται ο πονοκέφαλος για τον Nick Carter, αφού η πρώην τραγουδίστρια των Dream, Melissa Schuman, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό.

Η Schuman ισχυρίζεται σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ ότι το 2003 – όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 22 ετών – το μέλος των Backstreet Boys της έκανε στοματικό σεξ παρά τη θέλησή της, προτού την αναγκάσει να ανταποδώσει.

Ο Carter, σήμερα 43 ετών, φέρεται στη συνέχεια να πήρε την παρθενιά της, όπως ισχυρίστηκε η τραγουδίστρια, παρ’ όλο που του είπε ότι τη φυλούσε για τον γάμο της.

Η Schuman, σήμερα 38 ετών, κατηγόρησε για πρώτη φορά τον popstar ότι τη βίασε στο σπίτι του, τον Νοέμβριο του 2017, λέγοντας ότι “οι καταγγελίες για τον Harvey Weinstein” ήταν “ένα μεγάλο έναυσμα” για εκείνη.

Τον Φεβρουάριο που ακολούθησε, κατέθεσε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Σάντα Μόνικα, ελπίζοντας ότι ο Carter θα αντιμετώπιζε ποινικές κατηγορίες. Όμως το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη επειδή είχε παρέλθει η προθεσμία παραγραφής.

Ωστόσο, ένας νόμος της Καλιφόρνια, που τέθηκε σε ισχύ νωρίτερα φέτος, αναβίωσε τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και επέκτεινε την παραγραφή για την καταγγελία τους.

Ο Carter όχι μόνο έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς της Schuman για μη συναινετική σεξουαλική επαφή, αλλά τον Φεβρουάριο κατέθεσε και ανταγωγή εναντίον της και της Shannon Ruth, η οποία – τον Δεκέμβριο του 2022 – τον μήνυσε για τον φερόμενο βιασμό της σε ένα λεωφορείο περιοδείας το 2001, όταν ήταν 17 ετών.

Στην ανταγωγή του για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβιασμό, ο σταρ του boy band ισχυρίστηκε ότι οι δύο γυναίκες συμμετείχαν σε “συνωμοσία” εναντίον του.

Αφού η Schuman έφερε τους ισχυρισμούς της στο δικαστήριο, η δικηγόρος του Carter, Liane K. Wakayama, δήλωσε στο Page Six: “Η Melissa Schuman διακινεί αυτό το παραμύθι εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ο ισχυρισμός της ήταν ψευδής όταν τον έκανε για πρώτη φορά το 2017 – και εξακολουθεί να είναι.”

Credit: Melissa Schuman/Instagram

Η δικηγόρος συνέχισε: “Ένας δικαστής στη Νεβάδα αποφάσισε πρόσφατα, αφού εξέτασε τα εκτενή στοιχεία που εκθέσαμε, ότι υπάρχουν ισχυροί λόγοι για να προχωρήσει ο Nick Carter με την αγωγή του εναντίον της κυρίας Schuman για συνωμοσία με σκοπό να βλάψει, να δυσφημήσει και να εκβιάσει τον Nick, τους συνεργάτες του, τους φίλους του και την οικογένειά του. Υπό το πρίσμα της προόδου μας στη Νεβάδα, αυτού του είδους η αντίδραση είναι ταυτόχρονα προβλέψιμη και αξιολύπητη”, σημείωσε η δικηγόρος και πρόσθεσε: “Αλλά αυτό το κόλπο δημοσίων σχέσεων δεν θα αποθαρρύνει τον Nick από την αποφασιστικότητά του να θέσει την κα Schuman και τους συνωμότες της προ των ευθυνών τους για τον ανυπολόγιστο πόνο και την ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει η εκβιαστική συμπεριφορά τους.”

Από την πλευρά της, η Schuman δήλωσε στην Post: “Έχω αντιμετωπίσει εξαιρετικές αντιδράσεις επειδή υπερασπίστηκα τον εαυτό μου- δεν είμαι η πρώτη, ωστόσο πρόθεσή μου είναι να είμαι η τελευταία“. Και πρόσθεσε: “Είναι καιρός να λάβουν οι ισχυρές προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας το μήνυμα ότι δεν έχουν πλέον την πολυτέλεια να επιτρέπουν και να προστατεύουν τα σεξουαλικά αρπακτικά. Αγωνίζομαι για να κάνω τη μουσική βιομηχανία ένα ασφαλέστερο μέρος για να εργάζεται και να εμφανίζεται κάποιος.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα