New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Αποχαιρετάμε αυτό το μήνα με τον δικό μας τρόπο –με ένα νέο τεύχος.

Το περιοδικό InStyle Νοεμβρίου θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα Realnews. Πρόκειται για ένα τεύχος με δεκάδες προσωπικότητες και εκατοντάδες ιστορίες. Με τον καρδιακό παλμό μας συνδεδεμένο με την επικαιρότητα, το cover girl μας, η Βραζιλιάνα Clarice Alves δίνει το στίγμα της ως mother figure και arts person από την Μαδρίτη στην Αθήνα στο πλευρό του football super star Marcelo Vieira, η Γαλλίδα σχεδιάστρια Chantal Thomass βουτά στην ανέμελη εφηβική ηλικία ως θηλυκός Dali, η ευρηματικά ατίθαση Kid Moxie περπατά με την καλλιτεχνικότητά της από το Λος Άντζελες στους δρόμους της Αθήνας, υπογράφοντας το soundtrack του τηλεοπτικού σίριαλ «Maestro», οι τάσεις αφουγκράζονται φαντασμαγορικά το φθινόπωρο και η ομορφιά φωνάζει για νέες αναγνώσεις.
Αυτά και πολλά περισσότερα στις ολοκαίνουργιες σελίδες του νέου τεύχους InStyle.

Αναλυτικότερα…

Συναντήσαμε την πρωταγωνίστρια του τεύχους μας Clarice Alves για µια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφιση και σας την συστήνουμε.

Η Kid Moxie υπογράφει το soundtrack της σειράς του Mega Maestro και µας λέει πώς η Ελενα Χαρµπίλα κατάφερε να κάνει καριέρα στο Λος Άντζελες.

Πήγαμε για brunch στο ροζ σαλόνι του σπιτιού της Chantal Thomass στο Παρίσι και μεταξύ άλλων μιλήσαμε για τι άλλο…; Μόδα και στιλ.

H Νεφέλη Μεγκ, η δημιουργός του podcast Μπούκλα 99, σε µια συζήτηση περί οµορφιάς.

Σε ένα beauty trend report μαζέψαμε τις αγαπημένες μας τάσεις της σεζόν. Κλασικό eyeliner, smokey eyes, όγκος, αλλά και wet hair και «no makeup» makeup look. Ολα είναι µέρος της φετινής ανάγνωσης των trends.

Carolina Herrera AW22-23

Rreal Trends x Real Women: Έξι υπέροχες περσόνες φωτογραφίζονται στους δρόμους της Κηφισιάς φορώντας τα πιο cool looks για τη νέα σεζόν.

Model (Virtual) Material: Tα CGI (Computer generated imagery) µοντέλα και οι virtual influencers που αναµένεται να κατακλύσουν το σύµπαν.

Δημιουργήσαμε fashion editorial όπου το preppy στιλ κατεβαίνει από τις εξεζητημένες πασαρέλες και δημιουργεί ευκολοφόρετα chic σύνολα.

H interior designer Sarah Nicollier διασφαλίζει πως κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά σχεδιασμένη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα