New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί την Κυριακή στα περίπτερα μαζί με τη Realnews

Το περιοδικό InStyle Μαρτίου θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα Realnews

Πρόκειται για ένα τεύχος αφιερωμένο στις γυναίκες. Η θηλυκότητα επαναπροσδιορίζεται και μας συστήνεται στην πιο σύγχρονη και επίκαιρη μορφή της μέσα από 178 σελίδες. Το γυναικείο σώμα γίνεται πολιτική δήλωση και σύμβολο χειραφέτησης εν έτει 2023 δημιουργώντας το νέο κίνημα μόδας (το οποίο και αναλύουμε), υπέροχες διάσημες περσόνες φωτογραφίζονται και συνομιλούν μαζί μας αποκαλύπτοντας την υπέροχη ύπαρξή τους, γυναίκες φωτογράφοι μέσα από το φακό τους αποτυπώνουν το τι σημαίνει «γυναίκα», κάνουμε ένα flashback στις καλύτερες στιλιστικές στιγμές της Miley Cyrus, φτιάχνουμε έναν οδηγό αγοράς με μόδα που θα ταίριαζε σε κάθε είδος badass κοριτισιού και διαμορφώνουμε τους πιο ενδιαφέροντες εσωτερικούς χώρους συνδυάζοντας μοτίβα. Τέλος, ταξιδέψαμε μέχρι το Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής και μεταξύ άλλων, φωτογραφίσαμε ένα ονειρικό editorial μόδας μέσα στο εμβληματικό Moulin Rouge.

Αναλυτικότερα…

Η Δήμητρα Ματσούκα, σαρωτική στο πέρασμά της, μεταδίδει τον παλμό, το συναισθηματικό μπρίο και το όραμά της για τη ζωή.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Nikos Maliakos / Styling: D. V. Schwartz / Make up – Hair: Θάνος Μόλος

Σε έναν κόσμο όπου η επιτυχία μετριέται σε followers, εμείς σας καλούμε να ακολουθήσετε μια γυναίκα που δεν είναι influencer. Είναι έμπνευση και είναι η Έλενα Τοπαλίδου.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Nikos Maliakos / Styling: D. V. Schwartz / Make up – Hair: Θάνος Μόλος

Showwoman στα κύτταρά της, η ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, η Νάντια Μπουλέ, φωτίζει καθημερινά το δικό της μονοπάτι με τηλεοπτική αυτοπεποίθηση, digital τόλμη και προσωπική συνέπεια.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Costas Simos / Styling: Χάρης Σταματόπουλος / Make up – Hair: Έλενα Χατζηνικολίδου (D-tales)

Το InStyle Greece ανοίγει exclusively για πρώτη φορά στην Ελλάδα επισήμως την πόρτα του πιο διάσημου παρισινού καμπαρέ στον κόσμο, Moulin Rouge.

Aπό τα power suits στα naked looks. μια ανασκόπηση στο πώς οι γυναίκες διεκδικήσαμε την ισότητα μέσα από το ντύσιμο και τη μόδα.

Credit: InStyle Greece

Η αυστριακή σκηνοθέτις της ταινίας Κορσές, Marie Kreutzer, είναι η γυναικεία φωνή που χρειαζόμαστε. Γι’ αυτό και το InStyle τη συνάντησε για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Pamela Russmann

Τον Μάρτιο οι γυναίκες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο σχεδόν επιτακτικά. Βέβαια, εμείς βρήκαμε τις προσωπικότητες που μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να μας γιορτάζουμε κάθε μέρα, πριν και μετά τις 8 Μαρτίου.

Mια μέρα πριν από το show του, η Άντα Ηλιοπούλου συναντά τον Julien Fournié, έναν εκ των 17 επίσημων couturiers της Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού, στο ατελιέ του στη rue de Paradis.

Το InStyle συναντά στο γραφείο της στη γαλλική πρωτεύουσα τη διευθύντρια του οίκου σαμπάνιας Rare Champagne, Maud Rabin.

Το μεταβατικό ντύσιμο είναι υπεράνω καιρικών συνθηκών και έχουμε μια φωτογράφιση μόδας που το επιβεβαιώνει.

Credit: InStyle Greece / Photographer: Anna Turayeva

Αυτά και πολλά ακόμα, στο νέο τεύχος InStyle!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα