Το περιοδικό InStyle Φεβρουαρίου θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα Realnews.
Ο άξονας γύρω από τον οποίο κινείται όλο το τεύχος είναι η αγάπη. Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμή μας γι’ αυτή την έντυπη δημιουργία των 138 σελίδων. Βάλαμε την αγάπη μας για την μόδα, τον έρωτα που νιώθουμε να αναζωπυρώνεται κάθε φορά που προκύπτει μια νέα fashion τάση και όλη την έμπνευση που μας χαρίζουν οι διάσημοι, σε ένα τεύχος που αναπόφευκτα θα λατρέψετε.
Η Τόνια Σωτηροπούλου αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα που την ωθεί σε νέα μονοπάτια, μιλά για την καθημερινή φιλοζωική δράση της αλλά και για τη δουλειά με τον εαυτό της φωτίζοντας απενοχοποιημένα την καλλιτεχνική και καθημερινή ζωή της με τον Κωστή Μαραβέγια.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση φωτογραφίζονται πιο δυνατοί από ποτέ, σαν αλληλένδετοι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας, με κοινούς στόχους ως αθλητές και ως γονείς, ενώ μοιράζονται ζωή, δυνατό γέλιο και αγάπη.
Ο Νικόλας Ανδρουλάκης συνδέει μοναδικά τη φιλοσοφία και τον έρωτα σε ασφαλές Instagram-friendly περιβάλλον.
Παράλληλα, σε αυτό το τεύχος, ακολουθούμε πιστά σε όλο τον κόσμο τις πόζες των it girls στις πιο εξωστρεφείς fashion resolutions τους, ξεχωρίζουμε, δοκιμάζουμε και προτείνουμε τις πιο must και έξυπνες αφίξεις ομορφιάς μαζί με τα beauty businesses των διασήμων, βάζουμε στο μικροσκόπιο το στιλ της απόλυτης περσόνας του Emily in Paris, της Lily Collins, και αλληλεπιδρούμε με την υπερδύναμη της εσωτερικής διακόσμησης, η οποία κάνει focus στη ρομαντική απόχρωση του ροζ με το όνομα Viva Magenta.
Αναλυτικότερα…
Το cover girl μας, η Τόνια Σωτηροπούλου, συνδέεται με τη δημιουργική ροπή της νέας χρονιάς, θέτει την αγάπη στο κέντρο της και μεγαλουργεί με στιλ.
Το ζευγάρι πρωταθλητών Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μια σχέση μπορεί να είναι ισορροπημένη αλλά και δυναμική.
H φιλοσοφία βολτάρει αγέρωχη στους δρόμους της Αθήνας, υψώνοντας φωνή ζωτικής σύνδεσης και αγάπης, με την αφυπνιστική χροιά του ηθοποιού, σκηνοθέτη, δραματουργού και ψηφιακού @the_real_nickandrou, Νικόλα Ανδρουλάκη.
Το new age στιλ έχει αναφορές στα ατίθασα late ’70s και κάτι από τα καθηλωτικά ’80s.
Αν το euphoria effect «παντρευόταν» με το έθνικ στιλ, θα έμοιαζε κάπως έτσι.
Photographer assistant: Jacob Castro @justunperfect / Model @kentha_Thewallagency / Makeup @rachellefaggian_mua / Stylist assistant: @la.glo_
Στην καρδιά του χειμώνα, επιβεβαιώνουμε ότι το στιλ και το καλό γούστο είναι παντός καιρού.
Ένα πολυποίκιλο editorial μόδας με εκκεντρικά street style looks.