New Issue Teaser: Τι θα διαβάσουμε στο νέο τεύχος InStyle που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα μαζί με τη Realnews – βίντεο

Το περιοδικό InStyle Δεκεμβρίου θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή στα περίπτερα, μαζί με την εφημερίδα Realnews

Αποχαιρετάμε κι αυτό το μήνα με τον δικό μας τρόπο –με ένα νέο τεύχος. Λίγο πριν αφήσουμε για τα καλά πίσω μας το φθινόπωρο και κάνουμε το πρώτο βήμα προς τον χειμώνα, σας παρουσιάζουμε όλα εκείνα που χρειάζονται για ένα ενημερωμένο στιλ.

Επίσης, με τη νέα σεζόν προσθέτουμε χρώμα και πολυτελή υφάσματα στο σπίτι μας, το Deco μας θα σας κατατοπίσει σχετικά, κάνουμε ανακύκλωση και επισκεπτόμαστε τα καταστήματα vintage ρούχων για να μπούμε λίγο στο νόημα της ηθικής κατανάλωσης, στη στήλη μας Fashion Statement αναλύουμε τους όρους Upcycling, Recycling & Thrifting και τελικά, παίρνουμε μαθήματα στιλ από τους αγαπημένους μας celebrities.

Αναλυτικότερα…

Το cover girl μας γι’ αυτό το μήνα, Σταματίνα Τσιμτσιλή, κοιτά κατάματα τον φακό ως ολότητα με πολλές προσωπικότητες και μας εμπιστεύεται ολόψυχα τις motherhood & media υπερδυνάμεις της.

Επιτέλους μπαίνουμε στο Χειμώνα!

Αναζητάμε τη σύνδεση με τη φύση και ανακαλύπτουμε ξανά το χειμερινό στιλ, γυρίζοντας την πλάτη στα συμβατικά city looks.

Ενώ παράλληλα κάνουμε μια μικρή εισαγωγή στο party dressing και στο glam εορταστικό στιλ, για εκείνες που είναι φαν του μαξιμαλισμού αλλά και για όσες ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα.

Ο Stéphane Rolland, φιλέλληνας haute couturier, επισκέφθηκε την Ελλάδα και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το InStyle Greece.

Η Κατερίνα Μακρυγιάννη, σχεδιάστρια του οίκου Louboutin, ζει και εργάζεται στα Χανιά από επιλογή. Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν όταν επιμένεις να μένεις στον τόπο σου;

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μιλά για τη μουσική του, το ντεμπούτο του στην κρατική τηλεόραση με τη σειρά του Τα Νούμερα και τη μαγεία της αφήγησης.

Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος, Χριστίνας Βραχάλη, μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά που την κάνουν να λάμπει.

Η σαγηνευτική και μυστηριώδης έκκληση του dark glam μακιγιάζ δίνει τα εύσημα στον τρόπο χειρισμού του κόκκινου, του μοβ, του πράσινου και του μαύρου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα